Sova’s, restaurant cu specific international si de inspiratie sarbeasca, in Iulius Town Timisoara! Preparate pe baza de peste si fructe de mare, dar si delicii sarbesti, precum pleskavita si cevapcici (P)

Iulius Town, primul proiect mixt din vestul tarii, propune regiunii o oferta variata de dining si petrecere a timpului liber, prin multitudinea cafenelelor si restaurantelor tematice. Una dintre aceste locatii este Sova’s, cu specific international si de inspiratie sarbeasca, deschisa in ansamblul din centrul Timisoarei.


Sova’s isi intampina clientii cu un meniu bogat, in care predomina preparatele pe baza de peste si fructe de mare – biban, caracatita, ciorba de peste, tagliatele cu somon si sparanghel -, dar si delicii sarbesti, precum pleskavita din carne de vita si cevapi (mici traditionali sarbesti).

Si amatorii de dulciuri au de unde alege, vedeta fiind delicioasa prajitura Sova’s cu migdale, spuma de lapte si caramel.

Preparatele apetisante, pregatite dupa retete atent selectate si cu ingrediente de calitate, sunt savurate intr-un decor urban, cu elemente de arhitectura industriala, dar si o amprenta rustica, data de predominanta lemnului.

Iulius Town are o componenta generoasa de office, cu trei cladiri operationale, in care lucreaza aproximativ 5.000 de angajati. Pentru ei, dar si pentru cei care vor o pauza de masa savuroasa, Sova’s pregateste, de luni pana vineri, in intervalul orar 12 – 15, un meniu business lunch, cu ciorba/supa, fel principal si un bufet de legume, care permite sa-ti faci propria salata.

Tot aici poti da energie zilei cu o cafea italiana Vergnano, pe care Sova’s o aduce in premiera la Timisoara, dar si sa te delectezi cu o limonada cu soc sau cu un fresh cu patrunjel si spanac.

Prin amenajarea moderna, atmosfera prietenoasa si meniul cu delicii ispititoare, Sova’s este locul perfect pentru o intalnire intre colegi, o iesire cu prietenii sau o masa in familie. De asemenea, aici pot fi gazduite evenimente speciale, cu meniuri variate, in functie de gusturile participantilor.

Iulius Town Timisoara este destinatia regionala de shopping, business si loisir, care aduce in vestul tarii cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, de peste  120.000 mp si 450 de magazine, precum si 100.000 mp de birouri clasa A, cafenele si restaurante tematice, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare. Proiectul, inaugurat pe 30 august, este o investitie de 442 milioane de euro a companiilor IULIUS si Atterbury Europe. (I.P.)

Leave a Reply