Daily – restaurantul-gelaterie, cu cascada de ciocolata, in Iulius Town Timisoara. In baza Cardului Partener, 10 la suta discount (P)

Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii, continua sa isi surprinda clientii cu o varietate de optiuni de dining si relaxare, prin multitudinea de cafenele si restaurante recent inaugurate. Una dintre aceste locatii este Daily, care propune un concept inedit, de bistro, cafenea si gelaterie, intr-un singur loc.


Un restaurant unde sa iei pranzul alaturi de colegi, un bistro in care sa organizezi o seara cu prietenii, o gelaterie pentru o petrecere pe gustul copiilor sau o cina in familie?

Pentru toate, raspunsul este Daily, spatiul de la parterul cladirii de birouri United Business Center 3 din ansamblul Iulius Town Timisoara, care le combina intr-un concept inedit.

Intr-un ambient modern si colorat, cu un design care pune in valoare bunul gust, la propriu si la figurat, Daily este locatia zilnica pentru pofticiosi de toate varstele. Restaurantul abunda in lumina naturala si beneficiaza de deschidere spre parcul Iulius Gardens, printr-o terasa care, in zilele calduroase, indeamna la relaxare.

O vizita la Daily poate fi o incursiune culinara interesanta, oferta imbinand delicioasa pizza italiana, burgerii suculenti, savurosul souvlaki grecesc si multe alte preparate apetisante si variate. Tot aici, copiii au un meniu special, facut exact pe gustul lor.

Pentru gurmanzi, pauza de pranz este motiv de Daily Lunch, o oferta de meniu cu supa/ciorba, fel principal si o cafea pentru un plus de energie. Angajatii din cladirile de birouri din Iulius Town au un discount de 10%, in baza Cardului Partener.

La Daily pot fi savurate si prajituri si torturi dupa retete din Peninsula, inclusiv fara gluten, dar si o varietate de arome de inghetata artizanala.

Daca pofta este mare, dar au un regim alimentar mai strict, clientii se pot bucura de inghetata indulcita cu stevie, la fel de cremoasa si gustoasa. Pentru cei care nu concep viata fara ciocolata, la Daily curge in rauri. Nu este o metafora, pentru ca o cascada cu ciocolata lichida este punctul central al restaurantului.

Daily este un local prietenos cu cei mici, pentru care a gandit numeroase activitati recreative, precum atelierul de inghetatarit sau de facut pizza. Cei interesati pot gasi programul atelierelor pe pagina de Facebook Daily Timisoara.

Daily este unul dintre numeroasele restaurante tematice din ansamblul urbanistic Iulius Town, care a fost inaugurat pe 30 august, la Timisoara. Acesta include cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului – 120.000 mp si 450 de magazine, precum si 100.000 mp de birouri clasa A, care se constituie intr-un veritabil pol regional de business. Un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate şi fitness din Romania, trei sali de evenimente, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare completeaza proiectul mixt. Iulius Town este o investitie de 442 milioane de euro a companiilor IULIUS si Atterbury Europe. (I.P.)

Leave a Reply