MANDAT. Juristul Spitalului de Psihiatrie din Jebel, arestat preventiv, dupa ce a injunghiat doua persoane intr-o sala de cinema de la Shopping City Timisoara

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Olariu Alexandru cu privire la savarsirea infractiunilor concurente de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, si au formulat catre Judecatoria Timisoara propunere de luare a masurii arestarii preventive fata de acesta, pentru o perioada de 30 de zile.


Prin incheierea nr. 79/22.10.2019, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara s-a dispus luarea masurii arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile, fata de inculpatul Olariu Alexandru.

Prin actul de inculpare s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

“In data de 21.10.2019, in jurul orei 21:25, in timp ce se afla in sala nr. 7 a cinematografului ,,Cinema City”, situata in Complexul Comercial Shopping City Timisoara, str. Calea Sagului nr. 100, jud. Timis, inculpatul O.I.A. a tulburat ordinea si linistea publica, urmare a faptului ca, in public, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenta asupra a doua persoane vatamate, prin lovirea cu pumnii si cu un ,,cutit” (pe care-l avea asupra sa si l-a folosit fara drept) cauzandu-le leziuni, care au necesitat 60 de zile de ingrijiri medicale, respectiv 45 de zile de ingrijiri medicale”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, procurorul Todea Laurentiu Mirel.

De remarcat faptul ca una dintre victime, actorul Raul Andrici, s-a declarat nemultumit de incadrarea faptelor in cazul atacatorului de la Shopping City, spunand ca a fost vorba despre o fapta de tentativa de omor. (G.I.)

Leave a Reply