PERCHEZITII. Zeci de membri ai lumii interlope din Timis si Bihor, saltati de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de cocaina

Descindere in forta a ofiterilor Antidrog de la BCCO Timisoara, sub supravegherea procurorilor DIICOT, la domiciliile a zeci de membri ai lumii interlope din Timis si Oradea, care sunt cercetati intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc si camatarie.


Operatiunea a fost declansata, miercuri dimineata, la ora 6, cand mascatii au pus in aplicare, simultan, mandatele de perchezitie solicitate de la judecator de DIICOT Timisoara.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au loc intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc, camatarie si constituirea de grup infractional organizat, fiind vizata destructurarea uneia dintre cele mai puternice retele de trafic de cocaina din vestul tarii.

Peste 40 de persoane urmeaza sa fie aduse la DIICOT pentru audieri. Printre suspecti s-ar afla si Lucian Boncu, care in ultimii ani a fost implicat in mai multe rafuieli care au avut loc in lumea interlopa din Timisoara, cercetat in dosarul unui accident rutier, in urma caruia o femeie a decedat. Vom reveni. (Vlad Enciu)

UPDATE. Pana la aceasta ora, nu mai putin de 22 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timisoara pentru a fi audiate, in urma perchezitiilor, printre care si Alex Cojocaru, zis Calu’, interlopul in vartsa de 29 de ani ranit cu un cutit, in urma cu cateva  zile, de fiul lui Sile Camataru, in clubul de manele Crystal Club din Timisoara. Potrivit primelor acuzatii, in perioada 2017 – 2019, suspectii ar fi constituit un grup infractional organizat, pentru procurarea si comercializarea de cocaina si alte droguri de mare risc.

2 thoughts on “PERCHEZITII. Zeci de membri ai lumii interlope din Timis si Bihor, saltati de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de cocaina

  1. E nasol dacă ne întoarcem înapoi si procurorii emit mandate de percheziții domiciliare acus aflam ca emit și mandate de arestare preventive!

Leave a Reply