ELITE Business Club, un eveniment gazduit de CCIAT Timis, dedicat femeilor antreprenor! Andreea Liptak si alti speakeri vor prezenta primul fond de investitii dedicat exclusiv femeilor (P)

Sala CEDO de la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara va fi plina de femei antreprenor ambitioase si puternice, in 29 octombrie 2019, de la ora 17, pentru ca acolo are loc Elite Business Club, un eveniment de networking pentru femeile antreprenor si nu numai, unde speakeri cunoscuti vin sa imparta din experienta lor.


Networking cu antreprenorii din oras in doar 2 ore, pentru femeile antreprenor care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel.

Conform unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, cea mai mare provocare a femeilor antreprenor o reprezinta lipsa de finantare pentru a incepe si dezvolta un business.

Din acest motiv, Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din Romania, cu peste 10.000 de membre, a lansat anul acesta primul fond de investitii dedicat exclusiv femeilor – Elite Business Women Investment Fund.

Proiectul este unul autentic si atipic, avand la baza conceptul de “marketing prin afiliere”. La Elite Business Club Timisoara prezentam modele de femei antreprenor de succes si solutiile gasite pentru a continua dar si programul de finantare EBWIF.

Ce este Elite Business Club?

Este un eveniment care aduce impreuna oameni pasionati de antreprenoriat, dornici sa impartaseasca din experientele lor de business. La Elite Business Club iti poti promova si creste afacerea cunoscand potentiali parteneri sau clienti si poti invata direct de la specialistii de business, invitati in calitate de speakeri.

Cui se adreseaza Elite Business Club?

  • antreprenori
  • manageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii
  • freelanceri, consultanti, consilieri, coach
  • autori si speakeri
  • specialisti in afaceri
  • oameni de business care au ca target antreprenorii

Linkul de inscriere este deschis celor interesati: https://ebw.business/elite-business-club-timisoara/

Informatii suplimentare de la Ambasadorii ELITE Business Women:

Mihaela Plescan – mihaela.plescan@ebw.business; Loredana Trocan – loredana.trocan@ebw.business; Maria Tanasa – maria.tanasa@ebw.business.

Pregateste-ti de acum cartile de vizita – te asteapta oameni minunati si multe surprize! 

ELITE Business Women a pornit, initial, ca un mic grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar in cativa ani aceasta idee, s-a transformat in cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania, depasind 10.000 de membre si granitele tarii.

Intreaga strategie a fost foarte bine pusa la punct de antreprenoarea Bianca Tudor (foto 2), care la doar 22 de ani si-a descoperit aptitudinile manageriale in proiecte internationale si a dorit sa dea o voce puternica, incredere si curaj si altor femei care au abilitati antreprenoriale si vor sa patrunda in lumea afacerilor.

Cu o experienta de 7 ani in 2 companii multinationale, Bianca este antreprenor, fondator & CEO Elite Business Women & Elite Business Women Investment Fund, Advisory Board WomenInBusiness Danube Region – 9 tari din Europa, voluntar Initiativa pentru Competitivitate, iar de patru ani incurajeaza femeile sa intre in afaceri.

Munca ei a dat roade, iar reteaua internationala Elite Business Women, pe care a fondat -o, numara acum peste 10.000 de femei care au reusit sa performeze in mediul de afaceri. (I.P.)

Leave a Reply