BREAKING NEWS! Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez     Doi barbati si o femeie au fost retinuti de politistii Sectiei 3 Timisoara, dupa ce au incercat sa fure marfuri dintr-un magazin Profi si i-a prins vanzatoarea    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Spectacol in culorile toamnei, in parcul din Iulius Town Timisoara. Premiera cromatica oferita de miile de arbusti si de copacii de talie mare (P)

Toamna isi picteaza frumusetea in Iulius Gardens, parcul din inima primului proiect mixt din vestul tarii, Iulius Town Timisoara. Copacii feluriti, al caror coronament impresioneaza prin forma si culoare, ofera vizitatorilor un veritabil spectacol in culorile sezonului.

Iulius Gardens este o destinatie deosebit de atractiva pentru timisoreni si nu numai, fiind un spatiu natural, care invita la relaxare, joaca si distractie. Cu atat mai mult cu cat plimbarile pe alei sunt prilejul perfect pentru a admira frumusetea fiecarui anotimp.

In aceasta perioada, intregul areal impresioneaza prin coloritul frunzelor diverselor specii de copaci si arbusti. Teii, fagii pendulari si piramidali, platanii, artarii, stejarii si castanii si-au imbracat hainele toamnei, puse in valoare de contrastul cu gazonul verde.

Superbul cadru natural oferit de cei peste 10.000 de arbusti si 1.400 de arbori de talie mare, lumina calda reflectata de lac, foisorul si piatetele creioneaza un tablou de poveste, care invita la plimbari indelungate si fotografii creative.

Pe langa relaxarea in aer liber, Iulius Gardens este preferat si pentru ca ultimele zile cu temperaturi prietenoase pot fi petrecute la terasele restaurantelor si cafenelelor tematice, cu panorama spre spatiul verde, in timp ce prichindeii au liber la sesiuni nesfarsite de joaca pe gazon sau la caruselul venetian. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *