Unul dintre tiganii “smardoi” din Timisoara, retinut de politie! Ghipteru Mondialu este acuzat de ultraj si va fi dus la arestare

Unul dintre cei mai violenti tigani din Timisoara a fost retinut, duminica dimineata, in fata unui club de manele din zona Traian, dupa ce a lovit un agent de politie si s-a urcat cu picioarele pe capota autospecialei cu care un echipaj de la Sectia 1 a venit la fata locului pentru a interveni intr-un scandal provocat de acesta.


Politistii au fost trimisi in fata clubului de manele pentru a lua primele masuri, dupa ce printr-un apel la 112 s-a anuntat faptul ca doi indivizi aflati sub influenta bauturilor alcoolice s-au luat la bataie, in strada.

In momentul in care politistii au incercat sa-i incatuseze pe scandalagii, unul dintre acestia – identificat ulterior ca fiind Ghipteru Mondialu (foto), un “smardoi” celebru in randul membrilor etniei tiganesti din Timisoara – a lovit un om al legii, dupa care s-a urcat cu picioarele pe capota masinii de politie.

Nici tovarasul sau nu a fost mai linistit, ci a inceput sa-i injure pe politisti, pe care i-a amenintat cu cutitul.

Inainte ca situatia sa degenereze, la fata locului au fost trimise intariri, printre care si un echipaj de jandarmi, astfel ca cei doi tigani violenti au fost imobilizati, retinuti pentru 24 de ore, si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara urmeaza sa-i prezinte instantei cu propunere de arestare preventiva pentru ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice.

In cazul in care va fi vinovat, Ghipteru Mondialu risca pana la 3 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply