Ovidiu Tender a fost eliberat din inchisoare! Milionarul a executat doar o fractie de 4 ani si jumatate, din pedepasa de 12 ani si sapte luni

Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu-Jiu au aprobat eliberarea conditionata a omului de afaceri. Acesta a fost condamnat, in 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, in dosarul Carom, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Targu Jiu, omul de afaceri Ovidiu Tender a parasit, marti, inchisoarea, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu Jiu au aprobat saptamana trecuta cererea de eliberare conditionata. Decizia nu a fost atacata de procurori, iar omul de afaceri a fost eliberat.

„Admite cererea si propunerea de liberare conditionata privind petentul condamnat Tender Ovidiu Lucian. Dispune liberarea conditionata a petentului condamnat Tender Ovidiu Lucian”, a decis instanta.

Ovidiu Tender a fost condamnat, in 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare in dosarul Carom, in care și omul de afaceri Marian Iancu a primit o pedeapsa de 14 ani de inchisoare.

Cei doi au fost acuzati de inselaciune si spalare de bani, in afacerea Carom Onesti, companie preluata ilegal, au stabilit procurorii, si prejudiciata cu 1.400 miliarde lei vechi, suma stabilita la nivelul anului 2003. (V.E.)