BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Ovidiu Tender a fost eliberat din inchisoare! Milionarul a executat doar o fractie de 4 ani si jumatate, din pedepasa de 12 ani si sapte luni

Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu-Jiu au aprobat eliberarea conditionata a omului de afaceri. Acesta a fost condamnat, in 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, in dosarul Carom, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Targu Jiu, omul de afaceri Ovidiu Tender a parasit, marti, inchisoarea, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu Jiu au aprobat saptamana trecuta cererea de eliberare conditionata. Decizia nu a fost atacata de procurori, iar omul de afaceri a fost eliberat.

„Admite cererea si propunerea de liberare conditionata privind petentul condamnat Tender Ovidiu Lucian. Dispune liberarea conditionata a petentului condamnat Tender Ovidiu Lucian”, a decis instanta.

Ovidiu Tender a fost condamnat, in 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare in dosarul Carom, in care și omul de afaceri Marian Iancu a primit o pedeapsa de 14 ani de inchisoare.

Cei doi au fost acuzati de inselaciune si spalare de bani, in afacerea Carom Onesti, companie preluata ilegal, au stabilit procurorii, si prejudiciata cu 1.400 miliarde lei vechi, suma stabilita la nivelul anului 2003. (V.E.)