Fiica unui ofiter de politie de la IPJ Timis, la un pas de titlul Miss Popularitate la Colegiul National “C.D. Loga” din Timisoara

Fiica unui ofiter de politie din cadrul IPJ Timis are toate sansele sa fie declarata Miss Popularitate la Colegiul National „Constantin Diaconovici Loga” din Timisoara, intr-o competitie a fotografiilor care se deruleaza, in aceasta perioada, pe Instagram.


Aceasta intrecere a elevilor din primul an de liceu precede Gala Bobocilor, eveniment ce va avea loc in data de 23 noiembrie, pe scena Operei Romane.

“Ma numesc Iures Daria-Alexandra, sunt in clasa a IX-a MI 1 si am 15 ani. Sunt o fire ambitioasa, aventuriera, spontana si devotata”, este prezentarea cu care fiica lui Cornel Iures, fostul purtator de cuvant al IPJ Timis, a reusit sa-si convinga colegii si prietenii sa o voteze, la adresa https://www.instagram.com/p/B4f1_ckHs1j/?igshid=1mflb8l57t6ok.

“Deocamdata este pe primul loc si speram ca-si va pastra acest loc pe podium, pana la finalul concursului. Cine aduna cele mai multe voturi va fi declarat Miss Popularitate. O intrecere similara s-a organizat si la baieti, urmand ca votantii sa decida cine va fi Mister Popularitate.

Rezultatele le vom afla in 23 noiembrie, la Gala Bobocilor, de la Opera Romana. Este singurul bal din Timisoara care e de tip gala, nu cu dantuiala in club. Vor dansa doar candidatii la Miss si Mister Boboc, pe scena, moment pentru care se pregatesc intens, inca din septembrie, de la inceputul scolii”, ne-a dezvaluit Liana Iures, mama celei mai populare eleve de la C.D. Loga, sef de lucrari la Universitatea Politehnica Timisoara.

Titlurile de Miss Popularitate sau Miss Boboc sunt cu atat mai ravnite de micii liceeni, cu cat in acest an Colegiul National „Constantin Diaconovici Loga” din Timisoara aniverseaza 100 de ani de la preluarea scolii de catre Administratia romaneasca. (Mara Ion)