Peter Pan si o lume fascinanta a imaginatiei se instaleaza in Iulius Town Timisoara, in acest weekend (P)

Copiii au parte de un weekend de poveste, in Iulius Town Timisoara, iar cei care pun pret pe viata, pot descoperi cum o pot salva pe a celor in pericol, la Maratonul Resuscitarii.


Tu stii cum le poti oferi celor dragi o sansa la viata, in situatii riscante? Sambata, pe 16 noiembrie 2019, te invitam sa participi la Maratonul Resuscitarii, organizat de Fundatia pentru SMURD, in parteneriat cu UPU-SMURD Timisoara si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al judetului Timis.

Un curs de prim ajutor de noua ore, fara intrerupere, va avea loc, incepand cu ora 12.00, in zona Intersport din Iulius Mall Timisoara. Vei invata manevre de resuscitare pentru adulti, copii si sugari, de la peste 50 de medici, paramedici, instructori formatori si voluntari.

Pentru copii, propunerea Iulius Town este un spectacol de teatru, al Ateneului National Iasi. Tot sambata, de la ora 17, Peter Pan se va juca in Atriumul Iulius Mall Timisoara. Cei mici il vor insoti in calatoria sa spre Tara de Nicaieri, intr-un periplu plin de aventuri si peripetii. Capitanul Hook si Crocodilul Tic – Tac vor reusi sa il impiedice pe Peter Pan sa ajunga in taramul visurilor? Descoperim sambata, atunci cand povestea ii va captiva pe micii spectatori.

Oare cum este „Viata secreta a celor mai neasteptate obiecte”? Aflam duminica, 17 noiembrie, in zona Atrium, de la ora 11, printr-un spectacol de teatru de papusi. Copiii sunt provocati sa isi imagineze cum ar fi daca toate lucrurile pierdute s-ar regasi pe o insula magica, intr-o poveste despre prietenie si dorinte indeplinite. Distractia va continua cu ateliere de origami, care pun in valoare abilitatile si creativitatea participantilor.

Weekend-ul aduce noi targuri atractive, in Iulius Town. De vineri pana duminica, intre 15 si 17 noiembrie, la demisolul Iulius Mall poti alege bijuteriile care se potrivesc perfect garderobei de sezon sau accesorii cu personalitate, iar la parterul mall-ului gasesti produse naturale, pentru o viata echilibrata sau un plus de sanatate. (I.P.)

Leave a Reply