DEMISIE de rasunet la IPJ Timis! Unul dintre cei mai vocali contestatari ai actualului inspector sef renunta la functie si porneste pe o alta cale

Cercetat disciplinar si trimis la psiholog de catre conducerea IPJ Timis, vicepresedintele Filialei Timis a Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), agentul sef Valer Kovacs, a decis sa demisioneze din functie.


Pentru a elimina blocajele din activitatea sa de sindicalist – in conditiile in care seful sau de la conducerea SNPPC Timis, comisarul sef Traian Tatar, este si un membru de baza al echipei manageriale a Politiei Timis, fiind sef Serviciu Cabinet – agentul sef Valer Kovacs s-a retras si din cel mai mare sindicat al politistilor din Romania, urmand sa-si continue lupta cu sistemul din alta organizatie.

Astfel, fostul vicepresedinte al SNPPC Timis, liber de sarcini, de astazi, a demarat procedura de infiintare a filialei Timis din cadrul Sindicatului National al Politistilor din Romania (SNPR) DECUS. O parte dintre motivele acestei demisii surprinzatoare au fost consemnate intr-un text postat pe Facebook, pe care-l redam integral.

“Sindicatul nu este Mos Craciun care aduce bomboane de sarbatori si o agenda. Sindicatul trebuie sa lupte pentru drepturile noastre ale tuturor. Daca asta nu fac liderii, ar trebui sa plece urgent si sa lase pe altii.

Astazi mi-am semnat Demisia din SNPPC. Motivul este simplu: domnul presedinte Tataru Traian, care ar trebui sa se lupte pentru drepturile vostre, nu numai ca nu face acest lucru, imi impiedica si activitatea desfasurata de mine in cadrul sindicatului, este impotriva mea si a tot ceea ce am facut pe linie sindicala.

Domnia sa reprezinta alte drepturi. Stiti foarte bine pe cine reprezinta. Sa-l intrebati ce a facut la procesul cu salarizarea membrilor SNPPC la ultimul termen la care am vrut sa particip si domnia sa, a mers singur. Ati ghicit: l-a pierdut, dupa ce a tergiversat sa nu avem avocat.

Daca considerati ca domnul Tataru Traian va poate reprezenta drepturile in fata abuzurilor facute de comanda, va urez succes.

Daca considerati ca vreti sa va reprezint EU drepturile, va astept alaturi de mine in cadrul sindicatului DECUS, unde voi fi presedinte.

Nu vreau sa va promit marea cu sarea, atat pot sa va spun ca sunt un om corect asa cum am fost si pana acum, si voi spune adevarul indiferent pe cine voi deranja. Si voi face tot ce imi sta in putinta pentru colegii nostri.

Eu reprezint Sindicatul si eu nu voi fi niciodata obedientul comandantilor.

Va astept la inscrieri, sa demarez procedura de infiintare a biroului judetean Timis”. Cu alte cuvinte, Valer Kovacs spune ca sindicatul principal din Politia Timis, SNPPC, s-a transformat intr-un autentic “sindicat galben”, controlat de conducerea institutiei, motiv pentru care a decis sa-si continue lupta cu sistemul, pentru drepturile politistilor, de la varful altei organizatii. (G.I.)

NOTA! Mai multe amanunte despre aceasta demisie care zguduie SNPPC Timis, in emisiunea Bursa afacerilor, din aceasta seara, ora 19, care va fi difuzata de TV Europa Nova Timisoara (www.telenova.ro).

9 thoughts on “DEMISIE de rasunet la IPJ Timis! Unul dintre cei mai vocali contestatari ai actualului inspector sef renunta la functie si porneste pe o alta cale

  1. Copile! tot timpul sindicatul asta a fost controlat de conducerea IPJ; Pe vremea lui Malcoci, din banii SNPPC SE FACEAU PROTOCOALE CU CEI VENITI IN CONTROL; De ce crezi tu ca Malcoci a avut salar de merit? de ce a fost agreat de cei din conducere?

  2. Singurul aspect ce mă interesează este sa pot face ceva bine pentru colegii mei!!! Restul e poveste, destule probleme am pe cap,toate datorita faptului că am crezut într-o cauză dreaptă!!!

  3. De ce nu ai curaj sa semnezi cu numele tau real, de ce folosesti numele unor persoane care nu are nimic de a face cu aceste comentarii aiurea???
    Spui minciuni si aberatii, oricum.

  4. Ce idiot? Cu să cheltuim banii sindicatului pentru protocoale? Când Malcoci a făcut pace cu conducerea? Salariul de excelență pe care l-am primit a fost unul dintre cazurile corecte și pe merit! Mă boule, că om nu poți fi, să te bată Dumnezeu și să nu și noroc de nimic în toată viața ta pentru aceste neadevăruri!

  5. Aștept să mă dai în judecată, ordinarule! Poate ești atât de prost să muști! Oricum prea multă minte nu ai!

  6. Măi incultule, mă bucur că știi să scri cu litere mari! Asta înseamnă că tu ești mic ca OM!
    Da au făcut pace cu sindicatul că au vrut să scape de mine in 2009, cei din conducere și în 2013 cei din cadrul conducerii SNPPC! Ești un nimic!

  7. Bai Malcoace, n-am eu suficienta competenta sa te trimit, chiar acum la psiholog, de mana cu Valer. Tu recunosti ca din 2009 toti vor sa se scape de tine. Voi, practic sunteti de apreciat. Ati mizat pe principiul lucrului bine facut, adica v-ati carat. Stima voua ! La vremuri noi, oameni noi….

  8. Ca foști polițiști de carieră,va rog sa dăm dovadă de respect reciproc și înțelepciune în tot ceea ce facem. Dumnezeu sa ne ajute pe toți!!!

  9. O mica mentiune dle coleg, pe langa felicitarile aferente eforturilor depuse, consideram ca demisia fiind un act juridic unilateral aceasta nu trebuie aprobata ci doar adusa la cunostinta.

Leave a Reply