Avocata Carmen Obarsanu, angajata de parintii Luizei Melencu in dosarul Caracal! “Daca procurorii DIICOT nu ne permit accesul la toate probele, vom face cereri de recuzare si plangeri penale!”

Familia Luizei Melencu (foto 2), tanara din Caracal care se presupune ca a fost ucisa si arsa intr-un butoi de criminalul Gheorghe Dinca, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DIICOT, alaturi de noul avocat.


Este vorba despre Carmen Obarsanu, din Baroul Timis, care a fost angajata in urma cu cateva zile, urmand sa-si reprezinte clientii in acest dosar, alaturi de celalalt aparator, Tonel Pop.

Inca de la prima aparitie in fata presei, Carmen Obarsanu a facut declaratii explozive si este de asteptat sa le faca viata grea procurorilor DIICOT care cerceteaza imprejurarile disparitiei Luizei Melencu.

„Sunt foarte putine probe care se refera la Luiza, doar asa printre picaturi, printre dosare. Ca a existat o tanara pe nume Luiza. Atat. Nu sunt probe. Imi aduc aminte ca am vazut la tv acel filmulet cu Luiza, in care mergea, trecea pe langa femeia in rosu (…). Ei bine, in niciunul dintre dosarele 1 – 7 nu se afla acel film. Nu doar ca nu sunt probe care sa arate rapirea, dar nici macar probele aratate in media”, a spus Carmen Obarsanu, citata de Cancan.

Avocata a dezvaluit ca nu exista nicio dovada ca Luiza Melencu ar fi fost ucisa, iar daca procurorii nu inteleg sa-i permita accesul la tot dosarul, va recurge la plangeri penale si cereri de recuzare.

“Ni s-a prezentat o maculatura, cu acte lipsa, scoase din dosar. Va spun sincer ca ceea ce am gasit acolo pur si simplu nu m-a ingrozit ca si duritate a probelor, ci ca apa sfintita. Am gasit acte, cele mai recente acte intocmite de procurori sunt din 1 august. Deci niciun fel de acte in afara de cele efectuate de catre DIICOT Craiova”, a mai spus Obarsanu, care este convinsa ca Luiza Melencu traieste.

Tanara a disparut in luna aprilie 2019, dupa ce s-a urcat intr-o masina de ocazie. Criminalul Gheorghe Dinca, in prezent arestat preventiv, a declarat, dupa o perioada in care si-a clamat nevinovatia, ca a ucis-o atat pe Luiza Melencu, cat si pe Alexandra Macesanu. (V.E.)

Leave a Reply