PUCI in PSD! Marcel Ciolacu a mazilit-o pe Viorica Dancila, cu ajutorul a peste 20 de baroni ai partidului din teritoriu. Maine, toti membrii Biroului Permanent al PSD trebuie sa-si prezinte demisiile

Decizii radicale luate, luni seara, in cadrul unei intalniri informale convocate de liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, la care au participat peste 20 de presedinti de organizatii PSD din tara.


Liderii PSD au stabilit ca, maine (marti, 27 noiembrie n.r.), la sedinta Comitetului Executiv National, toti membrii Biroului Permanent (presedinte, presedinte executiv, secretar general, vicepresedinti) isi vor prezenta demisiile.

Pana la organizarea unui congres, partidul ar urma sa aiba o conducere colectiva. Congresul ar urma sa aduca modificari ample la statutul partidului, pentru ca PSD ar fi in acest moment “un partid perimat, prafuit”.

Daca Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si Mihai Fifor, secretar general al PSD, vor refuza sa demisioneze, liderii partidului iau in calcul suspendarea celor doi din partid sau chiar excluderea, mai precizeaza unele surse, citate de Antena 3.

Viorica Dancila ar fi fost imbiata cu sefia organizatiei de femei a PSD si cu un loc eligibil pe lista senatorilor PSD de anul viitor, totul cu conditia sa faca un pas in spate de la conducerea partidului.

Marcel Ciolacu s-ar fi deplasat personal la domiciliul Vioricai Dancila pentru a-i face aceasta oferta din partea grupului razvratitilor… In afara de pierderea lamentabila a alegerilor prezidentiale, gruparea Ciolacu este revoltata de aparitia lui Gabriel Oprea in staful partidului, pe functia de vicepresedinte, fiind adus personal, de Viorica Dancila, fara consultarea colegilor din Biroul Permanent.

In timp ce Gabriela Firea a descris acesta intalnire de taina, din aceasta seara, in care s-a stabilit mazilirea Vioricai Dancila si a acolitilor sai ca fiind un  “CEx paralel”, Ecaterina Andronescu a anuntat ca s-ar putea retrage din partid.

”Sunt lasata fara cuvinte. Acum se impart funcții! Of! Daca vom continua asa, eu nu imi mai gasesc loc la ei. Ma duc si imi vad de scoala. Sunt sigura ca nu o sa fiu in conducerea partidului, nu am ce cauta acolo. Acolo sunt cei care nu au o meserie”, a spus Ecaterina Andronescu. (Mara Ion)

Leave a Reply