RECOMPENSA. Seful Controlului Intern din cadrul IPJ Timis, comisarul Mihaita Brebu, propus pentru avansare la exceptional. “Este sabia cu care inspectorul sef isi loveste opozantii”

Dupa ce lista salariilor de excelenta a facut valva la IPJ Timis, politistii descoperind cu uimire ca printre recompensati se afla bucatarul de la popota si soferul inspectorului sef, o alta lista, elaborata zilele acestea, tinde sa provoace un scandal si mai mare.


Este vorba despre lista ofiterilor si agentilor propusi spre avansare de 1 Decembrie, unde a fost strecurat numele unui ofiter care s-a distins in activitate doar prin obedienta fata de inspectorul sef Alin Petecel.

Comisarul Mihaita Brebu, propus pentru avansare la exceptional, nu mai are nevoie de nicio prezentare, intrucat, dupa ce a fost numit seful Compartimentului Control Intern din cadrul IPJ Timis, i-a “executat” sistematic pe toti oponentii sefului de inspectorat.

Revenit la IPJ Timis dupa ce s-a suspendat din activitate timp de doi ani, perioada in care a fost plecat din tara, Mihaita Brebu a revenit la IPJ Timis si, imediat, a fost numit in locul lui Artur Vadrariu la sefia Controlului Intern.

Fratii din masonerie au sustinut aceasta schimbare, in conditiile in care comisarul sef Artur Vadrariu a refuzat sa faca jocurile de putere ale inspectorului sef. Tinuta la secret inainte de sedinta in care s-a definitivat lista avansarilor, propunerea inspectorului sef ca Mihaita Brebu sa fie avansat la gradul de comisar sef, inainte de termen, si la doar cateva luni dupa ce s-a apucat serios de treaba la Control Intern, nu a avut niciun opozant. Nimeni nu a scos niciun cuvant, semn ca Mihaita Brebu si-a luat treaba in serios, iar Alin Petecel nu prea mai are opozitie in Politia Timis.

“L-a propus Petecel si, bineinteles, nimeni nu a avut nicio obiectie. Toti cu capul in pamant… Comisarul Mihaita Brebu a fost plecat din tara timp de doi ani si a revenit in sistem, cred, de un an. In perioada asta, s-a dovedit exceptional pentru inspectorul sef, intrucat declanseaza, din oficiu, cercetari disciplinare impotriva celor care deranjeaza comanda. Este sabia cu care loveste comandantul si, ca sa-l poata controla, il tine doar imputernicit pe functie. Altii, care nu au indeplinit ordinele intocmai, au fost dati la o parte in secunda doi, cum a fost si cazul lui Artur Vadrariu. Au tinut mare secret cine va fi avansat, sa nu iasa cu cantec”, ne-a dezvaluit un politist din cadrul IPJ Timis.

In opinia sa, la nivelul Politiei Timis se promoveaza obedienta si nepotismul, un exemplu in acest sens fiind si avansarea in functie, zilele trecute, a nepotului generalului in rezerva Ion Mirescu. (Vlad Enciu)

 

7 thoughts on “RECOMPENSA. Seful Controlului Intern din cadrul IPJ Timis, comisarul Mihaita Brebu, propus pentru avansare la exceptional. “Este sabia cu care inspectorul sef isi loveste opozantii”

  1. Problema nu este avansarea în grad sau funcție a unuia sau altuia ! Problemă este atunci când există mulți polițiști cu funcții de execuție care ar merita și sunt puși la ” și alții ” și sunt privați oameni ai sistemului, oameni care execută orice! Nu am nimic special cu domnul Brebu, am ceva “special” cu managementul actual!
    De ce? Simplu:- DICTATURĂ! Să lovești în oricine și orice doar pentru că nu ” linge ” sistemul!
    Orice dictator are sfârșitul lui! Mai devreme sau mai târziu. Dacă se va întâmpla mai târziu mai avem o problemă:- ” e multe de plătit “!

  2. Doamne și ferește!
    Nu, tu, felicitări…remarci… critici?
    Nu aveți nimic de spus?
    Vă este teamă?
    P.s. Aveți dreptate! Asta este NORMALITATEA!

  3. Mai dorinele, tu n-ai cum sa intelegi. Mihaita e un competent de la care si tu ai avea de invatat. De fapt, ce n-ai invatat pana acum, nu cred ca se mai prinde de tine. Lasa-l pe Mihaita si mai bine explica cum te-ai dat in spectacol la balul judiciaristilor. Tu marele specialist, care atunci cand ti s-a parut ca vezi un hot, ai dat telefon la ….politie …si a fost prins.
    Dupa ce ai “”prins”” hotul, vad ca ai inceput s-o dai pe analize de management. Mai baiatule, te stim…. lasa sa mai treaca timp si da-te mare la astia noi de vin din urma, poate te-o lua vreunul consilier.

  4. Măi “no name”-le!
    1.Ești un nimeni!
    2.Am prins hoți câți nu crezi tu, mai mulți decât anii tăi trăiți degeaba… evadați mai mulți decât clasele tale…
    3.Legat de acel chef…cred că și fost în alt film…
    4.Mă pot sacrifica să-mi faci o lucrare…
    5.Întrebari… despre dată, loc și ținută!

  5. Esti incoerent, ca de altfel intreaga ta activitate. Si pentru modul in care te exprimi , neacademic si plin de greseli gramaticale, fara un minim de decenta si eleganta, de azi inainte o sa te numesc Viorel si cand vorbesc cu tine / despre tine ,cu apelativul “”Mai Viorele”” ( evident, vine de la substantivul propriu “”Viorica”” .)
    Cred ca atunci cand vorbesti de evadati, te referi la neuronii care te-au parasit si au iesit prin usa din dos. Pai tu ai capacitatea sa analizezi managementul sau ofiteri din conducerea unitatii ? Fi modest si umil cum zice cartea sfanta si lasa golaniile daca tinzi la purificarea sufletului, parerea mea…..

  6. ” Vali ” de cine și de ce îți este frică?
    De ce nu îți arăți fața adevărată, reală?
    Simplu:- că nu ai față, obrazul tău este ca șoricul!
    Ai trăit în anonimat și anonim vei muri, biped needucat.
    P.s Inițialele evadaților prinși de “Viorel” ( mulțumesc) sunt: R.V- și B.I-R !

Leave a Reply