BREAKING NEWS! Viorica Dancila a demisionat de la conducerea PSD, iar Biroul Permanent National a fost dizolvat. Liderul pucistilor, Marcel Ciolacu, este noul presedinte interimar

Viorica Dancila si-a anuntat, marti seara, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, demisia din functia de presedinte al partidului. Cu aceasta ocazie, a fost dizolvat Biroul Permanent National al partidului.


Printre cei care i-au cerut demisia s-a aflat si Olguta Vasilescu, care i-a cerut demisia lui Dancila, dar nu pentru ca ar avea ceva sa-i reproseze, ci pentru a debloca situatia din partid.

De altfel, Olguta Vasilescu a cazut si ea prada acuzatiilor unor colegi de partid pentru felul in care a organizat campania: principalul repros la adresa ei a fost ca stilul adoptat a fost unul invechit.

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, iar Biroul Permanent National a fost dizolvat. Paul Stanescu este secretar general, iar functia de presedinte executiv, cea ocupata de Eugen Teodorovici, care a refuzat sa demisioneze, nu mai exista.

Liderii PSD au decis sa organizeze un Congres in februarie, iar in decembrie vor fi alegeri la Organizatia de Femei, unde va fi aleasa presedinte Dancila. (M.I.)

 

Leave a Reply