CAPTURA de proportii a procurorilor DIICOT! Heroina, cocaina si cannabis in valoare de aproape 600.000 de euro si pistoale cu glont

Procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus, astazi, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatului B.S.V., in varsta de 37 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc.


In cauza s-a retinut faptul ca, la data de 27.11.2019, in jurul orelor 9,30, organele de politie rutiera, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Soseaua de Centura a municipiului Bucuresti, respectiv la intersectia DN3 cu DNCB, judetul Ilfov, condus de catre inculpatul B.S.V.

In urma efectuarii controlului asupra autoturismului, organele de politie au gasit in portbagajul autoturismului cantitatea totala de 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroina, 37 grame cocaina.

Ulterior, in aceeasi zi, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul S.C.C.O. Ilfov au organizat o actiune de prindere in flagrant pe raza orasului Voluntari, fiind oprit un autoturism in care se afla inculpata R.M.E., concubina inculpatului B.S.V., si alte 2 persoane. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost gasite 2 genti de voiaj in care se aflau cannabis, cocaina si 2 pistoale cu glont.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate in cauza, au mai fost identificate si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, cantitatea de aproximativ 22 kg cannabis si 300 grame cocaina, 47 de cartuse cu glont detinute ilegal, un cantar electronic, 9 telefoane mobile, precum si suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB si 500 USD.

Valoarea de piata a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro. Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile a inculpatului B.S.V.

Fata de inculpata R.M.E, procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, lucratorilor din cadrul IPJ Ilfov si Politia Oras Voluntari. (V.E.)

Leave a Reply