Accident tragic pe autostrada, in apropiere de Timisoara! Un mort si sase raniti, in urma coliziunii dintre un TIR, un microbuz si un autoturism

Un tragic accident care a avut loc, in aceasta dimineata, pe autostrada A1, langa Timisoara, in zona localitatii Giarmata, a dat peste cap traficul rutier la o ora de varf, blocand circulatia pe un sens de mers, o buna perioada de timp.


In accident au fost implicate un autotren in care se afla doar soferul, un autoturism in care se aflau 2 persoane si un microbuz care transporta 7 persoane.

Impactul a fost atat de violent, incat pasagerul din autoturismul implicat in accident a murit pe loc.

“La fata locului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospeciala de transport personal si victime multiple, 17 pompieri si 2 echipaje SAJ”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Din primele informatii, accidentul s-a produs pe sensul de mers Arad – Timisoara, in zona iesirii spre Giarmata. Toate cele sase victime din microbuz au fost extrase si predate echipajelor SAJ pentru a fi evaluate medical, dupa care au fost transportate la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Una dintre persoane a fost inconstienta si a avut nevoie de manevre de resuscitare. Deocamdata, nu s-au stabilit cauzele accidentului. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply