BRADUL DORINTELOR. Angajatii UBC din Iulius Town Timisoara devin Mos Craciun pentru 300 de copii nevoiasi (P)

Angajatii care lucreaza in cladirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Iulius Town Timisoara si-au reluat rolul de spiridusi ai Mosului si vor indeplini, si in 2019, pentru al treilea an consecutiv, dorintele de Craciun ale unor copii nevoiasi.


Campania „Bradul Dorintelor”, organizata de ansamblul Iulius Town, in parteneriat cu Asociatia „Ajungem Mari”, a ajuns la a treia editie.

Si de aceasta data, au fost adunate scrisori de la micutii aflati in centre de plasament si dedicate copiilor cu dizabilitati din Timisoara.

300 de plicuri rosii, care ascund gandurile celor mici, au impodobit brazii din receptiile celor trei cladiri de birouri, iar angajatii inimosi din UBC au luat scrisorile pentru a indeplini visuri.

Cu totii sunt acum ajutoarele lui Mos Craciun, care vor umple tolba simpaticului batranel cu daruri ce vor fi oferite copiilor in prag de sarbatori.

Printre dorintele celor mici se afla piese de incaltaminte si imbracaminte de iarna, fulare, manusi, caciulite, rechizite, carti, dulciuri si multe jucarii.

Pe 16 decembrie, masinile incarcate cu daruri frumos impachetate vor porni spre copiii din centrele de plasament din Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply