Liliana Onet, numita in functia de subprefect al judetului Timis. Care sunt atuurile frumoasei liberale pentru a accede la aceasta inalta demnitate publica?

Guvernul Romaniei a adoptat, astazi, o hotarare privind „exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Timis de catre doamna Onet Liliana”.


Totodata, a incetat detasarea in functia de subprefect al judetului Timis, care a fost exercitata cu caracter temporar, in conditiile legii, a functionarului public Frantescu Daniel-Cristian. Deocamdata, actualul prefect, Eva Andreas, nu poate fi schimbata din functie, intrucat se afla in concediu medical.

Liliana Onet are 49 de ani si a mai detinut functia de subprefect de Timis in perioada 2012 – 2014, in vremea mandatului de prefect al social-democratului Eugen Dogariu. Pentru ocuparea acestei demnitati publice a fost sustinuta de presedintele PNL Timis, Nicolae Robu.

Liliana Onet este absolventa a Facultatii de Drept, a facut parte dintr-o agentie de manechine si fotomodele si a defilat pe catwalk la prezentari de moda, iar debutul in politica si l-a facut la cabinetul parlamentar al fostului deputat liberal Ovidiu Draganescu, care, in perioada 7 ianuarie 2005 – 7 martie 2009, a ocupat si functia de prefect de Timis.

A ocupat, rand pe rand, functii de scurta sau mai lunga durata la Vama Timisoara, Agentia de Valorificare a Activelor Bancare, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Ce o recomanda pentru aceasta functie? “Cred ca domnul presedinte Robu, cand m-a nominalizat, a spus niste lucruri in ce ma priveste. (…) Am cursul de inalti functionari publici, am studii juridice, lucrez in administratie de 12 ani, am lucrat in diverse institutii ale statului si pe diverse functii, am avut o perioada in care am lucrat in Bucuresti in administratia publica centrala, in doua institutii publice foarte importante, si anume Casa Nationala de Asigurari de Sanatate unde am fost consiliera presedintelui Casei Nationale pe probleme juridice si de Resurse Umane, si cea de-a doua institutie importanta in care am lucrat a fost Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor unde am indeplinit functia de director de cabinet al secretarului de stat”, a mentionat Liliana Onet intr-un interviu aparut, in 2012, intr-un ziar local. (Mara Ion)

2 thoughts on “Liliana Onet, numita in functia de subprefect al judetului Timis. Care sunt atuurile frumoasei liberale pentru a accede la aceasta inalta demnitate publica?

  1. Mateo ..el și numai el …oltean lavărul ..ceva subsubprefect doar se stie lilisora ..vai de banatu asta ce a ajuns și o parere reactivati și alti nonvalori care nuși gasesc locul în servici , politicul a ajuns refugiul leprelor și raratilor profesional , hai cimisoara sau oltenisoara

Leave a Reply