Un concert de colinde al jandarmilor in Palatul Administrativ din Timisoara, o misiune reusita in campania de “reparare” a imaginii Jandarmeriei Romane

Un grup de tineri militari al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, care a sustinut un concert de colinde, joi, in holul Palatului Administrativ din Timisoara, a reprezentat o reala surpriza pentru toti cei care au fost prezenti, in timpul ineditului act de cultura, in cea mai importanta cladire a judetului.


Consilieri judeteni, oficialitati sau simpli functionari publici ai Prefecturii sau ai Consiliului Judetean.

Nu se stie daca aceasta surpriza a fost pregatita, discret, de presedintele CJT, Calin Dobra, care, exact in ziua cu pricina, a prezentat bilantul institutiei pe care o conduce.

Sau a fost vorba despre o coincidenta, militarii, venind, de fapt, sa-si colinde colegii care au misiuni de paza la poarta Palatului Administrativ.

Cert este ca tinerii colindatori ai IJJ Timis au facut o buna propaganda Jandarmeriei Romane, aratand, prin vocile calde si colindele alese, ca institutia cazona nu este reprezentata de fostele brute din varful ierarhiei, care nu au ezitat sa gazeze cetateni pasnici in timpul mitingul diasporei din 10 august 2018.

Un gest de imagine care trebuie evidentiat cum se cuvine. (Mara Ion)

Foto: Constantin DUMA

Leave a Reply