La Politia Orasului Recas se va dezveli o placa comemorativa in memoria agentului Cristian Amariei, impuscat mortal de un infractor

Toata conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis va fi prezenta, astazi, de la ora 11, la Politia Orasului Recas, unde se va dezveli o placa comemorativa in memoria agentului Cristian Amariei, politistul impuscat de un infractor periculos, in timpul unei misiuni de punere in executare a unui mandat de urmarire internationala.


La aceasta ceremonie, unde se va oficia si o slujba de pomenire, nu au fost invitati si reprezentantii mass-media, semn ca inspectorul sef Alin Petecel doreste ca evenimentul sa se desfasoare in liniste, fara blitz-uri, camere si imbulzeala reporterilor.

Reamintim ca Cristian Amariei a fost impuscat in 2 iunie 2019, de urmaritul Marcel Lepa. Ulterior, criminalul s-a sinucis in Penitenciarul Timisoara. In urma acestei tragedii, noua ofiteri din conducerea IPJ Timis sunt cercetati de conducerea Politiei Romane, printre care si inspectorul sef Alin Petecel, dar si adjunctul acestuia pe linie de Ordine Publica. (G.I.)

Leave a Reply