Accident feroviar in Timis! Un sofer a scapat de la moarte ca prin minune, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un tren

Un barbat in varsta de 28 de ani a scapat ca prin minune de la moarte, duminica dimineata, dupa ce autoturismul in care se afla a fost izbit in plin de trenul InterRegio (IR), care circula pe ruta Timisoara – Targu Mures.


Accidentul s-a produs la ora 6,40, pe Calea Timisoarei, din localitatea Giroc, in zona statiei CF Giroc, in momentul in care conducatorul auto, nerespectand semnalele luminoase si acustice, s-a angajat in trecerea peste calea ferata.

La locul interventiei s-au deplasat de urgenta 2 echipaje SMURD (B si C), o autospeciala de stingere, doua autospeciale de descarcerare si 15 pompieri.

“In tren se aflau 70 de calatori, din fericire nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale. In autoturism a fost doar soferul, care a ramas incarcerat. Victima a fost extrasa de catre pompieri si predata echipajului SMURD C inconstienta, dar cu semne vitale, pentru a fi transportata la spital”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Traficul feroviar a fost blocat pentru masuratori si degajarea autoturismului de pe calea ferata, iar cei 70 de pasageri din tren au fost transbordati intr-o alta garnitura, cu care si-au continuat calatoria catre destinatie.

“In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 28 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, au transmis reprezentantii IPJ Timis. (Mara Ion)

 

 

Leave a Reply