Liberalul Florin Melciu, noul director general al SC Smart SA. Este posibil ca sefii de sucursale, printre care si cea din Timisoara, sa fie schimbati

Premierul Ludovic Orban continua campania de depesederizare declansata la varful institutiilor statului si a decis sa numeasca un  nou director general la Smart SA, societate nationala care are ca obiect de activitate Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport.


Florin Melciu (foto), vicepresedintele PNL Sector 4, va prelua conducerea Smart SA, in speranta ca-i va stopa declinul economic si ca o va aduce pe profit. El il va inlocui din functie pe Florin Alexandru Ionita, al carui mandat provizoriu expira in 31.12.2019.

Smart SA are sucursale la Bucuresti, Sibiu, Craiova, Constanta, Bacau, Timisoara, Cluj si Pitesti si este de asteptat ca, in perioada urmatoare, sa fie schimbati si directorii din teritoriu. Sucursala Timisoara este condusa de Popovici Nicolae Cristian, dupa ce o perioada, in urma cu cativa ani, s-a aflat si sub “domnia” pesedistului Alfred Simonis.

In  ultimii ani, politicianul liberal a mai detinut functii de manager la mai multe institutii de stat, precum ARR, RAR – OCS, ISCTR, ANFP, director adjunct la Piata de Gros din cadrul AVAS, dar si la o serie de firme din domeniul privat.

Florin Melciu si-a inceput ucenicia politica din postura de consilier in Parlamentul European in 2004. Dupa 5 ani, Melciu a fost promovat in functia de consilier al ministrului Internelor si Reformei in Administratie, iar intre anii 2007 – 2009 a ocupat functia de subsecretar de stat la MIRA, indeplinind functia de director al Institutului National de Administratie.

La alegerile din anul 2008, Florin Melciu fost ales de locuitorii Sectorului 2 din Bucuresti sa-i reprezinte in Consiliul Local. Alegerile parlamentare l-au gasit in postura de candidat PNL pentru functia de deputat dar nu a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei. Din 2011 a ocupat mai multe functii la Ministerul Agriculturii si Ministerul Mediului.

Florin Melciu este unul dintre sustinatorii ferventi ai actualului presedinte liberal, Ludovic Orban, si a salutat decizia presedintelui de a-l nominaliza pe pentru functia de premier al Romaniei, in contextul in care Orban a fost initiatorul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. (Mara Ion)

Leave a Reply