INCREDIBIL. Varul criminalului care l-a ucis pe agentul de politie Cristian Amariei, pe lista salariilor de merit de la IPJ Timis. Acesta este politist de proximitate la Lugoj

Lista salariilor de excelenta de la IPJ Timis, publicata de Impact Press in urma cu cateva ore, a starnit un interes enorm printre politistii timiseni.


Comentariile curg pe retele de socializare, iar printre mesajele critice sau laudative la adresa inspectorul sef Alin Petecel si a adjunctilor sai am regasit si o explicatie inedita a metodei prin care s-a intocmit acest top.

“Voi nici pana acuma nu ati inteles ca aceste prime nu au nimic de-a face cu meritul? Nu mai cititi mot a mot. Se scrie salariu de merit, dar se citeste “apel umanitar, indemnizatie de pensionare, taxa de limba fina, nu-ti’a-venit-randul, omul-lui-nu-stiu-cine, nu-esti-sef-nu-meriti” etc. Ce atatea comentarii pe tema asta?”.

Un alt cititor ne-a dezvaluit, poate, cea mai importanta informatie, care explica, oarecum, secretizarea listei salariilor de excelenta de la IPJ Timis.

“ASP Petrica Lepa (foto), politist de proximitate la Politia Municipiului Lugoj, este varul criminalului Marcel Lepa, infractorul periculos care, in iunie 2019, l-a impuscat mortal pe agentul Cristian Amariei. El este, pentru ca am discutat la inmormantarea varului sau (Marcel Lepa s-a sinucis in Penitenciarul Timisoara n.n.), unde a varsat lacrimi de crocodil. Au crescut impreuna. Inspectorul sef Alin Petecel nu-ti va raspunde la intrebarea ce vizeaza meritele lui Petrica Lepa, pentru a fi recompensat cu salariu de excelenta. Eventual, iti va spune ca nu mai vorbea cu varul sau de 30 de ani”, este dezvaluirea care ar putea arunca in aer toate jocurile de culise din IPJ Timis.

Dupa cum a previzionat agentul care ne-a furnizat aceasta informatie exploziva, inspectorul sef Alin Petecel inca nu ne-a raspuns la intrebarea ce vizeaza prezenta lui Petrica Lepa pe lista salariilor de excelenta.

O ipoteza avansata de cel care ne-a indicat acest gest ofensator pentru politistii din Timis, si nu numai, ar viza meritele lui Petrica Lepa in operatiunea de capturare a varului sau criminal. Insa, este putin probabil ca acest lucru sa se fi intamplat.

“Petrica nu a avut nici o legatura cu capturarea, acolo s-au folosit de un localnic, de cel care il gazduia, mai exact”, ne-a lamurit un alt politist, care a participat la actiunea de prindere a criminalului Lepa.

Indiferent care este explicatia sefilor IPJ Timis, premierea varului criminalului care a ucis cu sange rece un politist aflat in timpul misiunii reprezinta o impardonabila gafa manageriala, o sfidare incredibila a tuturor celor ce l-au cunoscut si apreciat pe Cristian Amariei, indiferent de meritele politistului de proximitate de la Politia Lugoj… (G.I.)

5 thoughts on “INCREDIBIL. Varul criminalului care l-a ucis pe agentul de politie Cristian Amariei, pe lista salariilor de merit de la IPJ Timis. Acesta este politist de proximitate la Lugoj

  1. Ce lucrări de excelență a făcut acesta !? Sau duce geanta lui Tonenchi care şi el este pe listă şi care, chiar aşa, ce a făcut la Lugoj, că eu nu am auzit, Poliţia Lugoj neieşind în evidenţă cu nimic, ci numai a ţinut şi ţine spatele rromilor adică ţiga….. !?

  2. Să-ți fie rușine domnule oltean șef, du-te înapoi, în Prazilia, asa iti recompensezi subalternii, premiezi rudele criminalului? Si totul rezolvi cu o Placă, rușine să îți fie.

  3. In aceeasi logica a recompenselor ilogice, ne putem intreba de ce nu a premiat si rudele agentului Cristian Amariei? Se stie cine este cumnatul sau si unde lucreaza. De ce varul primar al ucigasului? Bai, baieti, din conducerea IPJ, voi chiar nu aveti rusine? Ce ati vrut sa demonstrati prin premierea verisorului? Ca nu aveti prejudecati, ca sunteti corecti? Ati demonstrat doar ca nu aveti regrete si compasiune pentru familia eroului

  4. Ba, baiatule, eu nu mai inteleg nimic. Cei care pana mai ieri il plangeau pe Amariei, eroul IPJ Timis, acuma sar in apararea varului acestuia, care apare pe lista salariilor de merit. Probabil ca politistii de actiune, ca de gandit vad ca e mai putin, uita ca Marcel Lepa a controlat lumea interlopa o buna bucata de vreme. Varul sau primar era politist de proximitate in Lugoj. Chiar, asa, ne facem ca nu vedem niste coincidente, de dragul puparii inelului inspectorului sef?

Leave a Reply