SOC. Cristina Topescu a fost gasit moarta in propria casa! Politia urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs decesul fostei vedete TV

Cristina Topescu, una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, a murit, duminica, la varsta de 59 de ani.


Din primele informatii, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu ar fi murit in casa sa din orasul Otopeni. Echipajul de la ambulanta, trimis la fata locului dupa sesizarea decesului la 112, nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Topescu a fost prezentatoarea principalului buletin de stiri la Prima TV, timp de 12 ani, dupa care a realizat emisiunea Dincolo de stiri, de la Antena 3. In 2017, jurnalista a decis sa se desparta de televiziune, pentru a intra in PSD si a se dedica unei cariere politice. S-a retras repede, regretand acest pas.

In noiembrie 2019, la scurt timp dupa investirea Guvernului Ludovic Orban, Cristina Topescu a acceptat propunerea noului ministru al Sanatatii, Victor Costache, de a organiza comunicarea in minister, ca angajata a Biroului de presa.

Purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Anne-Marie Cioalca, a declarat duminica seara, la Antena 3, dupa ce Cristina Topescu a fost gasita moarta in propria casa:

„In cursul acestei seri, in jurul orelor 22, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizari, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata, care nu prezinta urme vizibile de violenta. Urmeaza sa se realizeze expertiza medico-legala”. Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a murit Cristina Topescu. (V.E.)

 

Leave a Reply