Perversa de pe Bega! Fortosul deputat Marian Cucsa il ameninta pe presedintele tarii. “Exista si varianta suspendarii!”

Dupa o perioada in care a hoinarit prin Camera Deputatilor, ca urmare a excluderii din ALDE, fostul deputat independent cu simpatii social-democrate, Marian Cucsa, si-a mai venit in fire, odata cu intrarea in Forta Nationala.


Ametit de propriul succes, dar si de titulatura functiei pe care inca o detine, de vicepresedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI, Marian Cucsa a decis ca e timpul sa arate ca ar fi important in politica romaneasca.

Si, cum putea sa-si incoarde muschii mai vizibil, pentru a-si da fanii de pe la service-uri pe spate, decat sarind bezmetic sa-l ameninte pe presedintele tarii.

“Iohannis, nu-ti bate joc de Constitutie! Exista si varianta suspendarii! Prin votul de ieri impotriva guvernului Orban-Iohannis, s-a dovedit ca o majoritate solida din parlament este impotriva acestui guvern care a ingenunchiat Romania.

Prin comportamentul abuziv si declaratiile de dupa motiune, presedintele arunca Parlamentul la gunoi, transforma forul suprem de reprezentare al poporului intr-un personaj de figuratie, lucru extrem de grav si de nepremis in democratie. Respectand institutia consultarilor cu partidele politice, respectand legea, respectand constitutia, respectand vointa cetatenilor romani, asta inseamna normalitate!”, a transmis Marian Cucsa, intr-un mesaj publicat pe Facebook.

Este posibil ca aceasta tractiune la bara notorietatii pierdute sa fi fost remarcata de fostul sau idol din politica damboviteana, Calin Popescu Tariceanu, care, vazand ca fostul sau asistent mai are ceva forta, chiar nationala, sa-i mai dea o sansa si sa-l reprimeasca in ALDE.

Cat priveste reactia presedintelui Iohannis la elucubratiile deputatului banatean cu cv-ul la secret, s-a remarcat doar o atitudine naturala, de tip ignor total… (Mara Ion)

One thought on “Perversa de pe Bega! Fortosul deputat Marian Cucsa il ameninta pe presedintele tarii. “Exista si varianta suspendarii!”

Leave a Reply