Snobismul loveste din nou la clubul Fratelli din Timisoara! Un Mercedes G-Klass, scapat de sub control si prabusit in canalul Bega

Un incident petrecut la clubul Fratelli din Timisoara a devenit viral pe retelele de socializare, in aceasta saptamana, in ciuda efortului facut de bodyguarzii localului de a tine curiosii cat mai departe de locul “infractiunii”.


Nu este vorba, cum s-ar putea crede, de o noua disputa violenta intre interlopii orasului, ci despre un eveniment mai mult comic, care pare tras la indigo cu altul, petrecut tot acolo, in urma cu peste 15 ani.

La vremea respectiva, fostul lider de sindicat al Fabricii de bere din Timisoara, Virgil Stancu, care tocmai isi achizitionase un bolid de lux – pentru a-si onora statutul de milionar dobandit in urma privatizarii fabricii -, a fost nevoit sa-si “pescuiasca” limuzina din Bega, dupa ce a venit la Fratelli, a parcat-o pe platforma de beton aflata la cativa metri de canal, dar a uitat sa o lase intr-o treapta de viteza sau sa traga frana de mana.

Fotografiile care au aparut in presa, atunci, dupa ce scafandrii au salvat masina, au facut deliciul cititorilor, pentru ca nu se putea identifica decat un obiect straniu, verde, invelit in matasea broastelor.

Ei bine, la distanta de peste 15 ani, blestemul snobismului s-a abatut asupra unui alt proprietar de limuzina scumpa, plimbata ostentativ prin locurile de fite din oras. Este vorba despre un Mercedes G-Klass, o masina evaluata la peste 60.000 de euro, care a ajuns in canalul Bega.

Chiar daca oamenii de paza ai clubului, care asigurau perimetru, in noaptea de sambata spre duminica, chiar si dupa ora 4 dimineata, au interzis sa se faca fotografii, au existat si temerari care au reusit sa imortalizeze evenimentul. De aceasta data, baia a fost mai sumara, jeep-ul fiind inundat doar in partea din fata.

Potrivit unor martori, bodyguarzii ar fi incercat cenzurarea incidentului, intrucat Mercedesul ar apartine unuia dintre actionarul Fratelli. Este vorba despre Florin David, fost sef de sala la cluburile Zambara si Heaven, om de incredere al milionarului Dorin Epure. Dupa deschiderea clubului Fratelli, a fost racolat de Alin Gherman, unul dintre actionarii clubului timisorean.

“Cand a venit la Heaven, sa lucreze pentru Epure, a venit cu bicicleta. Apoi si-a luat o Dacia Break, un Audi A4, iar acum circula cu Mercedes G-Klass. In vremea cand Zambara functiona din plin, clubul din Bastion unde in evidentele CJT figura o biblioteca, se produceau si 60.000 de euro pe noapte”, ne-a dezvaluit un fost bodyguard de la Zambara. (Vlad Enciu)

Leave a Reply