Nunta mare in PSD Timis! Mirele Sorin Ionescu, consilier local si directorul Colegiului National Banatean, un posibil candidat la Primaria Timisoara

Evenimentele mondene se tin lant in PSD Timis, in ciuda faptului ca social-democratii banateni sunt angrenati in pregatirea celor mai importante alegeri locale din ultimii 30 de ani, in urma carora au anuntat, clar, ca vor sa se instaleze atat la carma judetului, prin Calin Dobra, cat si la conducerea Primariei Timisoara.


Deocamdata, nu se stie cine va fi trimis in ringul politic local, sa se confrunte cu actualul primar, insa nu este exclus ca adversarul penelistului Nicolae Robu sa fie Sorin Ionescu, consilier local si directorul Colegiului National Banatean, mirele care tocmai si-a celebrat casatoria cu frumoasa Raluca.

Evenimentul nuptial a avut loc intr-o locatie de lux din Mosnita Noua, la granita cu Timisoara, si, metaforic, ar putea fi comparat cu o inedita conferinta mondena de alegeri a PSD Timis, in cadrul careia a fost evaluat unul dintre posibilii candidati la Primaria Timisoara.

Sorin Ionescu si mireasa sa, Raluca, au stralucit atat pe ringul de dans, cat si printre sutele de invitati, in randul carora s-a profilat familia social-democrata din Timis, in frunte cu Fredy Simonis si nasul sau, Sorin Grindeanu…

Pe de alta parte, evenimentul stralucitor s-a constituit intr-un nou prilej pentru divele din PSD Timis sa-si etaleze rochiile de seara, ca intr-o autentica prezentare de moda ad-hoc, competitie de styling ce pare sa fi fost castigata, din nou, de Ramona Olteanu.

Au mai urcat pe podium, in urma like-urilor primite de la nuntasi, avocata Luminita Tundrea, profesoara Romanita Jumanca, sefa organizatiei de femei, Adina Toanca, fosta jurnalista si sotia “fiului ratacitor” Radu Toanca, revenit in organizatia social-democrata din ratiuni electorale, dar a fost la un pas de medalie si Andreea Dogariu, fost fotoreporter la ziarul de limba maghiara Nyugati Jelen si, actualmente, sotia fostului si, posibil, viitorului prefect de Timis, Eugen Dogariu.

Nu a lipsit nici fostul secretar executiv al PSD Timis, Adrian Negoita, inlocuit, mai nou, in echipa condusa de Fredy Simonis, de epicul Seby Raducanu.

Inca nu s-a anuntat valoarea darului, insa fiscul penelistului Cristian Mocanu nu ar avea motive sa se alerteze, daca dupa nunta de neuitat a charismaticului Fredy Simonis, actualul lider al PSD Timis, s-a raportat un castig de putin peste 35.000 de euro. Casa de piatra! (I.P.)

Leave a Reply