Targul de Turism Vacanta Timisoara vine cu destinatii noi, la preturi avantajoase. Discounturi de pana la 30%, conditii de plata mai relaxate (P)

Zeci de agentii de turism isi prezinta pachetele de vacanta si ofertele promotionale in cadrul celei de-a saptea editii a Targului de Turism Vacanta Timisoara, care va avea loc in perioada 28 februarie – 1 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.


Devenit deja o traditie, cel mai mare targ de turism din vestul tarii ii asteapta pe timisoreni cu prezentari de destinatii atractive in tara sau in strainatate, pe care le pot explora in 2020, si cu informatii pretioase pentru petrecerea timpului liber.

Agentiile de turism pun la dispozitia vizitatorilor pachete complexe de vacanta la preturi reduse cu pana la 30%, oferte valabile pe intreaga perioada a targului.

Anul trecut, targul a fost vizitat de mai bine de 6.000 de iubitori de calatorii, dornici sa isi rezerve din timp vacanta de vis.

Una dintre noutatile de anul acesta este Puglia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din vestul Romaniei.

“In acest an, agentiile de turism au pregatit pachete cu zbor charter din Timisoara catre Grecia insulara – Skiathos, Rodos, Creta; Turcia – zona Antalya; Tunisia – Hammamet; Egipt – Hurghada si Spania – Costa Blanca si Costa Brava. Ca noutate, se introduce Puglia, Italia, iar destinatii exotice – Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Mauritius, Thailanda, Dubai, Zanzibar si Bali”, a declarat Raluca Ungureanu, presedintele Consiliului Regional Vest al ANAT.

Cei care sunt deja cu gandul la vacanta vor gasi, in cadrul Targului de Turism Vacanta – Timisoara si pachete cu oferte interesante pentru croaziere si petrecerea timpului liber pe litoral sau la munte, in statiuni balneare.

“Discounturile sunt pana la 30% din valoarea vacantelor achizitionate in perioada targului. Si in acest an, agentiile acorda conditiile de plata mai relaxate, adica un avans la rezervarea ferma si diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare”, a mai declarat Raluca Ungureanu.

Targul va putea fi vizitat in intervalul orar 10 – 19, in toate cele trei zile. Intrarea este gratuita.

Evenimentul este organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, in colaborare cu agentia de publicitate Atu Advertising. (I.P.)

Leave a Reply