Inca un deces subit intr-un supermarket Lidl din Timisoara! O tanara in varsta de 31 de ani n-a mai putut fi salvata, dupa un stop cardio-respirator

Fatalitatea s-a abatut, din nou, asupra unui magazin din Timisoara, care face parte din reteaua Lidl. Dupa ce, in urma cu o saptamana, un barbat in varsta de 51 de ani, care abia intrase in magazinul de pe strada Iosif Bulbuca, din Timisoara, a cazut in zona caselor de marcat, secerta de un infarct, si nu a mai putut fi salvat de medicii sositi la fata locului, un incident identic s-a produs, ieri dupa-amiaza, in unitatea Lidl de pe Calea Torontalului.


Singura diferenta este ca, de aceasta data, nu a mai fost vorba despre un client, ci despre o vanzatoare, in varsta de 31 de ani. Femeia a cazut intre rafturi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii chemati urgent la fata locului nu au mai reusit sa o salveze.

Daca, acum o saptamana, sefii Lidl de pe strada Iosif Bulbuca au refuzat sa inchida magazinul, obligand clientii sa-si faca cumparaturile trecand pe langa cadavrul barbatului, de aceasta data, unitatea comerciala de pe Calea Torontalului a fost inchisa imediat si, pana la aflarea motivului decesului, chiar s-a stropit zona incidentului cu substante dezinfectante.

“Dorim sa transmitem gandurile și sincerele noastre condoleante familiei greu incercate in aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atat pentru acordarea primului ajutor, cat și pentru apelarea serviciului de urgenta 112, insa, din pacate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice”, ne-a trimis la redactie conducerea Lidl Romania, dupa incidentul de saptamana trecuta, comunicat de presa care, din pacate, a devenit valabil, inca o data, dupa numai o saptamana. (Gabriela Gaspar)

 

Leave a Reply