CORONAVIRUS. Vineri 13, ziua recordului negru de imbolnaviri, in Romania! 36 de cazuri noi, printre care si o femeie care a revenit din Dubai

Bilantul infectiilor cu coronavirus, in Romania, a ajuns la 95, dupa cea mai neagra zi de la declansarea crizei Covid-19. Doar vineri, 13 martie, au fost pozitivate 36 de cazuri noi, pacientii fiind din Neamt, Bacau, Iasi si Caras-Severin. Printre ei se afla si un copil de 1 an.


Sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, in cursul noptii de vineri. Este vorba de trei persoane venite, recent, din Italia, una din Franta si una din Dubai. Copilul de un an a avut drept contact o matusa venita din Italia.

Pacientii diagnosticati cu coronavirus, veniti din Italia, sunt o femeie de 64 de ani, din Neamt, o femeie de 27 de ani, din Caras Severin, si un barbat de 55 de ani, tot din Caras- Severin.

O femeie de 41 de ani din Iasi a sosit, recent, in tara, din Franta, iar una de 71 de ani, din Buzau, a venit pe 8 martie din Dubai si a calatorit, dupa debarcare, intr-un autocar, alaturi de cetateni care reveneau din Italia.

Care sunt ultimele cazuri anuntate, vineri seara:

  • Barbat, 32 ani, din Timisoara, venit din Italia in 12.03, aflat in carantina, confirmat in 13 martie;
  • Femeie, 41 ani, din Timisoara, venita din Italia in 12.03, aflata in carantina, confirmata in 13 martie;
  • Femeie, 33 ani, venita din Italia in 11.03, aflata in carantina la Lugoj, confirmata in 13 martie
  • Barbat, 36 de ani, venit din Italia in 11.03, aflat in carantina in Lugoj, confirmat in 13 martie;
  • Femeie, 49 ani, din Bihor, venita din Italia in data de 10.03, aflata in autoizolare;
  • Barbat, 45 ani din Bucuresti, venit din Londra, in 9.03, internat cu febra si frisoane la Spitalul Victor Babes Bucuresti, confirmat pozitiv;

Tot vineri au fost confirmati cu coronavirus un medic in varsta de 50 de ani, manager de spital, si un pacient al doctorului infectat de la Spitalul Gerota, in varsta de 62 de ani, care a fost infectat cu coronavirus de fostul politist care a fost internat la unitatea medicala si a ascuns ca se intorsese din Israel. (Gabriela Gaspar)

 

Leave a Reply