Un inspector de la Finante, testat pozitiv cu coronavirus! “Functionarul in cauza nu desfasura activitati cu publicul”, ne asigura conducerea ANAF

Primul caz de infectare cu coronavirus inregistrat in cadrul unei directii apartinand Agentiei Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a fost consemnat la Brasov.


Potrivit unui comunicat de presa, aceasta premiera a fost consemnata la Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov – Trezoreria Brasov si a fost raportat la Directia de Sanatate Publica. Functionarul in cauza nu desfasura activitate cu publicul, se precizeaza in comunicatul ANAF.

”Au fost dispuse, ca masuri imediate, dezinfectia tuturor spatiilor din cadrul DGRFP Brasov, izolarea la domiciliu a angajatilor care au avut contact cu persoana diagnosticata pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricaror masuri pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID-19).

Conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala urmareste cu atentie evolutia situatiei actuale si intreprinde toate masurile necesare astfel incat atat contribuabilii, cat si angajatii, sa fie in siguranta in unitatile fiscale.

Reamintim contribuabililor ca obligatiile fiscale se pot indeplini utilizand metode de comunicare la distanta prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declaratiilor si obtinerea de informatii), iar plata poate fi efectuata prin internet banking sau ghiseul.ro.

Informatii generale in domeniul fiscal si IT puteti obtine prin apelarea Call-center-ului, la numarul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt inrolati in Spatiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agentiei pentru a obtine informatii generale in domeniul fiscal si IT”. Potrivit bilantului facut public, joi, la ora 13, de catre autoritati, in Romania exista 277 cazuri de imbolnavire, dintre care 25 de persoane sunt declarate vindecate. (G.G.)

Leave a Reply