A inceput LUPTA pentru Dumbravita! Bannere electorale cu figura fostului city-manager al Timisoarei, autorizate sau tolerate, plantate pe caile de acces catre comuna Dumbravita

In timp ce oamenii de afaceri din Timis se mobilizeaza si, in fiecare zi, sunt anuntate noi donatii pentru sprijinirea sistemului sanitar in lupta cu pandemia de Covid-19, fostul city-manager al Timisoarei, Sorin Dragoi, este tot mai preocupat sa devina primarul localitatii Dumbravita.


Desi, in urma cu cativa ani, spunea apasat ca nu-i place sa iasa in fata si ca, de regula, sta mai in spate, fostul inspector vamal din Vama Bucuresti, mutat, timp de noua luni, la Regionala Vamala Arad, de unde a intrat direct la varful politicii locale din Timisoara, Sorin Dragoi este convins ca nimic nu e complicat in viata, cand iti doresti ceva cu adevarat si cu convingerea ferma ca orice poate fi cumparat cu bani…

Fotoliul de primar al Dumbravitei, una dintre cele mai bogate comune din tara, a devenit, in ultimele luni, o adevarata obsesie pentru penelistul Dragoi, care nu precupeteste niciun efort in dorinta de a-si face cunoscuta candidatura la viitoarele alegeri locale.

Astfel, in timp ce colegii sai din Rotary Cetate sau din Ordinul Cavalerilor Cruciati sunt implicati in actiuni de binefacere, de sustinere a luptei impotriva Covid-19, Sorin Dragoi isi face campanie electorala. Nu-si doreste o Romanie normala, ca presedintele Klaus Iohannis, care sustine PNL pe aripile guvernarii, ci isi doreste o “Dumbravita altfel”.

Un slogan de campanie care poate sa insemne atat bunastarea, desi vorbim despre o localitate unde cetatenii au un nivel de trai ridicat, cat si falimentul, in conditiile in care Dragoi este familiarizat cu esecul, dupa falimentul Casino-Bastion.

In timp ce romanii sunt somati sa stea in case, oamenii lui Sorin Dragoi cauta locuri strategice pentru “plantarea” bannerelor electorale, unde sa poata fi vazute de cat mai multi oameni care vor merge la urne.

Reprezentantii Primariei Dumbravita ne-au transmis ca, deocamdata, niciun banner electoral al lui Dragoi nu este montat pe teritoriul comunei.

“A fost unul, inspre partea unde ne invecinam cu Timisoara, insa, dupa ce i-a fost atrasa atentia ca nu are autorizatie si ca s-ar putea trezi cu amenda, a fost demontat si plasat dincolo de hotarul comunei, pe teritoriul Timisoarei”, ne-au dezvaluit reprezentantii Primariei Dumbravita.

Asadar, cu sau fara autorizarea montarii imenselor portrete electorale, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este alaturi de fostul sau consilier in lupta devansata pentru cucerirea Dumbravitei… (Mara Ion)

Leave a Reply