Gestul infectios! Un barbat din Prahova s-a trezit cu dosar penal, dupa ce a aruncat o suma de bani pe geamul hotelului unde era izolat

Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti a deschis un dosar penal pentru infractiunea cea mai la moda in aceste zile, zadarnicirea combaterii bolilor, unui barbat din localitatea Blejoi, care n-a stiu ca aruncarea unui obiect pe geamul unui hotel, chiar a unor bancnote, poate constitui o fapta penala.


“La data de 19.03.2020, organele de cercetare penala din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti – Sectia 3 Politie Rurala Blejoi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la data de 16.03.2020, pe raza comunei Blejoi, judetul Prahova, o persoana care avea obligatia de a se afla la izolare, fiind in carantina la o unitate hoteliera, nu a respectat masura impusa pentru prevenirea raspandirii coronavirusului gripal Covid-19 si a aruncat pe geamul imobilului diverse bunuri si o suma de bani”, a comunicat Iuliana Mihoc, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti.

Se pare ca aceasta unitate de parchet este fruntasa in intrecerea capitalista a combaterii Covid-19, intrucat, numai ieri, a deschis 6 dosare penale unor cetateni care nu au respectat izolarea la domiciliu sau carantina. Unul dintre suspecti este acuzat ca a dat o petrecere la domiciliu, unde a avut 7 invitati. (V.E.)

Leave a Reply