Coronavirusul loveste in gloriile fotbalului spaniol! Lorenzo Sanz, fostul presedinte al Real Madrid, a incetat din viata la 76 de ani

Pandemia de coronavirus loveste necrutator in Spania, unde printre cei 1378 de morti, de pana astazi, se numara si o mare glorie a fotbalului din Andaluzia.


Lorenzo Sanz, omul care a condus-o pe Real Madrid in perioada 1995-2000, a murit la 76 de ani, din cauza coronavirusului.

Potrivit publicatiei de sport Marca, Lorenzo Sanz a fost internat, marti, 17 martie, dupa ce unul dintre fiii lui a observat ca are temperatura ridicata, unul dintre simptomele COVID-19.

Dupa ce a fost internat, a fost testat pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul a fost pozitiv. Situatia lui s-a inrautatit de la o zi la alta, iar, sambata, inima sa a incetat sa mai bata.  

Sub conducerea lui Lorenzo Sanz, Real Madrid a castigat Liga Campionilor, in 1998 si 2000, dupa o pauza de 32 de ani, Cupa Intercontinentala, in 1998, La Liga si Supercupa Spaniei, in 1997. In perioada sa de glorie, la Real au jucat staruri precum Davor Suker si Predrag Mijatovic. (Carla Radulescu)

 

Leave a Reply