Coronavirusul indoliaza inca o familie din Romania. O femeie in varsta de 76 de ani, internata la Spitalul de Boli Infectioase Cluj, a decedat dupa sase zile de la infectare

Un nou caz de deces a fost inregistrat in Romania din cauza coronavirusului, al 18-lea, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.


Este vorba despre o femeie de 76 de ani, din judetul Cluj, care a fost internata in 20 martie la Huedin, iar dupa doua zile in Sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase Cluj, dupa ce a fost confirmata cu Covid-19.

„A fost inregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazul numarul 18 la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj, internata in data de 20.03.2020 in Spitalul Huedin. Pacienta a fost transferata in data de 22.03.2020 in sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase Cluj, dupa ce a fost confirmata cu Covid-19. Pacienta avea afectiuni preexistente: hipertensiune arteriala, diabet zaharat”, sunt informatiile venite de la Grupul de Comunicare Strategica. Reamintim ca, pana in prezent, in romania sunt diagnosticate 1029 de persoane infectate cu Covid-19, iar medicii au reusit salvarea a 94 de persoane. (G.G.)

Leave a Reply