DONATIE. Contabilii din CECCAR Timis sprijina eforturile medicilor de la Spitalul “Victor Babes” din Timisoara in lupta cu Covid-19

Filiala Timis a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) s-a alaturat eforturilor medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumofiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara, pentru gestionarea crizei generate de raspandirea COVID-19, printr-o donatie de patru monitoare compacte portabile, cu ecran de mare rezolutie, care sa monitorizeze functiile vitale (ECG, respiratie, temperatura, SpO2, TA/NIBP, rata pulsului) ale pacientilor.


„Odata cu declansarea crizei in Romania, suntem prezenti cu idei si eforturi in mediul de afaceri, cu scopul gestionarii adecvate a politicilor economice publice si a demersurilor tehnice guvernamentale pentru atenuarea impactului economic al pandemiei COVID-19.

Sprijinul acordat de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania Spitalului de Boli Infectioase si Pneumofiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara este un act de responsabilitate civica pentru ca actul medical sa fie realizat in conditii de performanta si siguranta”, a declarat prof. univ. dr. Bunget Ovidiu Constantin, presedintele filialei Timis a CECCAR

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania este organismul profesional care gestioneaza profesia contabila din Romania si functioneaza in baza Ordonantei Guvernului nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cu o istorie de aproape 100 de ani, Corpul dateaza inca din anul 1921, cand, prin Decret Regal, a fost infiintat sub numele Corpul Contabililor Autorizati si Expertilor Contabili. (I.P.)

 

Leave a Reply