VIDEO. Dosar penal pentru barbatul din Timisoara pozitivat cu Covid-19, care a fugit din spital si s-a baricadat in propria locuinta

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor pe numele unui barbat, de 70 de ani din Timisoara, care a fugit de la spitalul unde se prezentase pentru ca se simtea rau, iar medicii i-au prelevat probe pentru coronavirus si i-au spus sa astepte rezultatul.


Dupa ce a sosit rezultatul pozitiv, politistii au fost nevoiti sa sparga usa apartamentului unde acesta se baricadase, pentru a-l transporta la spital, transmite News.ro.

Sambata seara, barbatul de 70 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal din Timisoara, spunand medicilor ca se simte rau.

I-au fost prelevate probe pentru testul de coronavirus si i s-a spus sa astepte rezultatul in unitatea medicala. Batranul si-a pierdut rabdarea stand intr-o incapere izolata si, profitand de neatentia personalului, a plecat acasa.

Ulterior a sosit si rezultatul, pozitiv, iar cand medicii au vazut ca pacientul disparuse au apelat la Politie.

In noaptea de sambata spre duminica, un echipaj al Politiei si unul de la pompieri au mers la domiciliul barbatului, insa acesta s-a baricadat in apartament si a refuzat sa deschida usa.

In cele din urma, politistii au spart usa locuintei, l-au luat pe barbat si l-au dus la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, unde a fost internat. (V.E.)

Leave a Reply