Primul deces in randul personalului medical, din cauza infectarii cu Covid-19. Un ambulantier din Suceava a murit la 2 saptamani de la testarea pozitiva, dupa ce a refuzat internarea in spital

Primul deces in randul personalului medical, in urma infectarii cu noul coronavirus, a fost confirmat, in aceasta seara, de Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un ambulantier in varsta de 53 de ani, din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.


“Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical.

Este vorba despre un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.

Barbatul a prezentat simptomatologie Covid-19 inca din data de 24 martie 2020. A fost testat si a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu, intrucat nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu, astazi, 7 aprilie 2020.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru isi exprima regretul fata de aceasta pierdere si transmite condoleante familiei. Ministrul Sanatatii este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava.

In prezent, conform raportarilor din teritoriu la INSP, un numar de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.”, transmite Grupul de Comunicare Strategica. (G.G.)

Leave a Reply