VIDEO. Cel mai smecher tigan din cartierul Rahova, arestat preventiv pentru 30 de zile! “Sa vina politia, cum vine, cum ii rastorn!”, a amenintat “Spartacus” intr-un live pe Facebook

Vasile Badea, zis si „Spartacus” sau „Spartacus Idolu’ Fetelor”, a fost arestat preventiv pentrui 30 de zile, fiind acuzat de instigare la violenta, dupa ce, duminica seara, in cartierul bucurestean Rahova, si-a instigat “supusii” la revolutie. Scandalul a fost transmis live pe Facebook, chiar in ziua de Paste.


Fortele de ordine au intervenit pentru aplanarea mini-revoltei, tragand chiar si focuri de avertisment, si au retinut zeci de persoane.

Instigatorul „Spartacus”, revenit recent din Germania, unul dintre indivizii care au participat la bataia din cartierul bucurestean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Alaturi de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de Un complet al Judecatoriei Sectorului 5, din Capitala, a decis arestarea preventiva, alaturi de spartacus, a altor patru barbati, iar doua femei au fost plasate sub control judiciar.

Duminica seara, mai multe persoane au iesit sa petreaca in strada in cartierul Rahova. In urma unui apel la 112, au intervenit mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale (SAS).

Potrivit Politiei Capitalei, pentru aplanarea scandalului, politistii au folosit armamentul din dotare, fara sa fie inregistrate persoane ranite. Politistii au dus la audieri 37 de persoane, dintre care 7 (5 barbati si doua femei) au fost retinute 24 de ore

Politia Capitalei a considerat conflictul ca fiind „spontan, declansat pe fondul consumului de alcool”.

Inaintea interventiei fortelor de ordine, Vasile Badea, zis „Spartacus”, se filmase si pusese pe Facebook provocari de genul:

„Sa vina Politia, sa mor io ca-i rastorn! Asteptam Politia!”

„Revolutie! Revolutie!”

„Sa vina militarii! Sa vina Iohannis!”

„Sa-nnebunesc, daca nu vine Jandarmeria, ii rasturnam! M-am jurat pe copii mei. Eu cu fratii mei si cu nepotii mei! Cum vine prima masina, cum ii rasturnam”.

Dupa ce a iesit, putin, sifonat din confruntarea cu fortele de ordine, Sparacus a postat pe Facebook un mesaj de impacare.

„Ami pare rau la domni politisti”, asa cum s-a priceput mai bine.

 

Sindicalistii de la Europol nu l-au iertat, insa, pe luptatorul din Rahova si l-au ridiculizat cu o imagine de tip „meme”, in care interlopul apare alaturi de idolul sau, Mike Tyson.

„Gest impresionant facut de Tyson dupa ce a auzit de scandalul din Rahova. Si-a facut tricou cu Spartacus-Iubitorul de femei pentru a arata ca este alaturi de el”, au scris cei de la Europol. (V.E.)

Leave a Reply