Liderul lumii interlope din Timisoara, suspectat de colaborare cu procurorii DIICOT. “Si-a instalat in casa mini camere de filmat, dupa care si-a invitat tovarasii la prizat de cocaina!”. VEZI declaratia

Lucian Boncu, liderul unei temute grupari interlope din Timisoara, a ajuns inapoi, dupa gratii, la nici o luna dupa ce Tribunalul Timis i-a inlocuit mandatul de arestare preventiva cu masura arestului la domiciliu, fiind acuzat ca a incalcat termenii noii masuri preventive.


Astfel, desi instanta de judecata i-a atras atentia ca, pe durata arestului la domiciliu, nu are voie sa comunice, direct sau indirect, cu ceilalti coinculpati din dosarele in care este cercetat de procurorii DIICOT, Lucian Boncu a fost inregistrat ambiental cand a luat legatura si a dialogat cu Milosev Deian Liviu.

In aceste conditii, in 23 aprilie, presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, a admis cererea DIICOT Timisoara si a decis inlocuirea arestului la domiciliu si trimiterea dupa gratii a ambilor interlopi, pentru 30 de zile.

In ciuda faptului ca a fost trimis, din nou, intr-o celula a IPJ Timis, Lucian Boncu este suspectat de tovarasii sai din lumea interlopa de colaborare cu DIICOT, in conditiile in care a furnizat procurorilor liste cu numele tuturor celor care au consumat droguri in prezenta sa.

Mai mult, este acuzat ca a permis politistilor judiciaristi sa intre in locuinta sa ori de cate ori au dorit, pentru a schimba pozitia mini camerelor de filmat, dupa care a organizat adevarate “festivaluri” de prizat cocaina.

“Inteleg, intra politistul o data, cand nu esti acasa, si monteaza camere video in locuri ascunse, dar nu mai revine de alte 20 de ori pentru a schimba pozitia dispozitivelor de inregistrare. Mai mult, daca pana atunci, nu prea isi chema tovarasii acasa, au urmat zeci de intalniri in care s-a consumat cocaina”, a acuzat unul dintre inculpatii traficului si consumului de droguri in care este cercetat si Boncu.

De altfel, pe retelele de socializare dedicate baietilor rai circula mesaje in care Lucian Boncu este numit “sifon” si “o eroare de mafiot”.

Totusi, care sunt intelegerile de prin birourile DIICOT, in conditiile in care, mai nou, Lucian Boncu este acuzat ca a furnizat o arma unui subaltern din gruparea sa, pe care l-a trimis sa impuste un jurnalist. Cine, cui incearca sa-si spele imaginea? Procurorii DIICOT Timisoara, acuzati ca au clasat cateva dosare grele, printre care si cel al camatarilor, sau Lucian Boncu, care, daca tot as inceput “balul”, accepta orice intelegere cu oamenii legii, pentru a i se garanta o pedepasa mai usoara.

A facut acord cu procuroarea sefa DIICOT Bucuresti, Barta, pentru a i se monta camere in casa si pentru a-si baga la puscarie tovarasii pe care ii trimitea la fapte pentru el. Dupa ce a fost chemat la Bucuresti, la declaratii, in calitate de martor, si-a sifonat omul de incredere.

Dupa excursia de la Bucuresti, a venit la Timisoara, unde si-a instalat camere in casa, pentru a scapa de crima pe care a comis-o, dupa ce a lovit o femeie batrana, drogat fiind. Acesta, nesuportand puscaria, dupa 60 de zile a inceput sa sifoneze toti apropiatii, facandu-i dealeri de cocaina.

Apoi, a pornit o noua operatiune, intr-un alt dosar, posibil, garda, iarasi anuntata de el sau apropiatii lui, de toate discutiile de la masa. Adica, pedeapsa pornind de la 5 ani de inchisoare minim, el asumandu-si doar consumul de cocaina.

Acesta, mergand cu filajul dupa el, la fapta, cand colegii lui din firma au prins un hot la casino, bagandu-i pe toti 9 la puscarie pentru urma lui, acesta neasumandu-si, ca de obicei, nimic din cele intamplate”, sunt o parte dintre acuzatiile la adresa lui Lucian Boncu, vehiculate pe retelele de socializare unde se intalnesc online membrii lumii interlope. (Vlad Enciu)

One thought on “Liderul lumii interlope din Timisoara, suspectat de colaborare cu procurorii DIICOT. “Si-a instalat in casa mini camere de filmat, dupa care si-a invitat tovarasii la prizat de cocaina!”. VEZI declaratia

  1. Vrajeala asta cu a colaborat cu autoritatile cade dupa parearea mea,de tras ponoasele vad ca le trage asa ca pica varianta,sistemul are personal calificat care se ocupa cu plantarea de tehnica oriunde ar fi nevoie,imobile autoturisme,corporal pe persoana,deci se stie ca daca se doreste se poate in urma unei aprobari prealabile de la judecator(cine îi crede prosti pe politisti inseamna ca e imbecil)deci in afara de niste declaratii aruncate in presa(cu siguranta ca si alti coinculpati au declaratii pe care daca le-ai citi te-ai scutura de cap si ti-ai da seama ca unii colaboreaza demult in acest dosar)nu vad colaborarea si fraternizarea spuselor in articol decat daca vrei sa arunci o anatema asupra lui Boncu,se vede ca acest articol este scris la comanda sistemului,cineva ,undeva are ceva de pierdut ai atunci apar astfel de articole,ne pleaca padurile pe roti si nu scrie nimeni nimic prin presa dar cand e vorba de circ toti se arunca!!!

Leave a Reply