Avertismentul lui Alexandru Rafila, cat de cat, intemeiat! “Remdesivir” poate fi achizitionat online, de pe Amazon, la pretul de 11,95 de dolari

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a atras atentia ca romanii sa nu fie tentati sa cumpere de pe internet noul medicament autorizat in Statele Unite ca terapie pentru Covid-19, Remdesivir, pentru ca produsul care ar fi de vanzare online, in mod sigur, este contrafacut.


Acest medicament nu se gaseste de cumparat in farmacii, ci se administreaza numai in spitale, injectabil, nu sub forma de pastile, si numai pacientilor in stare critica.

Eu sunt convins ca deja se gaseste pe internet. Dar nu se gaseste de fapt medicamentul, se gaseste un nume si un ambalaj cu o pastila care poate sa aiba efecte grave. Nu se administreaza acasa si nu se administreaza preventiv.

Am avut probleme cu persoane care au luat cantitati mari de hidroxiclorochina preventiv – si in Romania, si in alte tari. S-a mai intamplat si in Romania, cred. E un medicament toxic, sunt medicamente care de obicei se dau in infectii parazitare si ele sunt introduse in terapia bolii, nu in profilaxie”, a atras atentia profesorul Rafila.

Imediat dupa semnalul de alarma tras de Alexandru Rafila, redactorii Impact Press au cautat Remdesivir pe marile platforme de comert online si au descoperit ca, intr-o anumita masura, avertismenul reprezentantul Romaniei la OMS se confirma.

“Remdesivir” se poate achizitiona de pe Amazon, la pretul de 11,95 de dolari, insa nu este vorba despre pilula propriu-zisa, falsificata si periculoasa, ci despre o carte dedicata leacului miraculos.

“Remdesivir-ul lui Gilead ofera o multime de sperante americanilor si celor din intreaga lume. In aceasta carte, va spunem despre cum sa ignorati eventualele observatii negative si, in schimb, sa ramaneti pozitivi in timp ce urmati orientarile cu studii clinice”, este motivatia autorului Brian W. Kelly. Deocamdata, acesta este singurul produs Remdesivir care poate fi gasit pe internet… (G.G.)

Leave a Reply