Directia Regionala a Finantelor Publice Timisoara a deschis noi adrese de e-mail destinate comunicarii inter-institutionale (P)

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara ne-a instiintat ca, pentru comunicarea inter-institutionala, sunt puse la dispozitia administratiilor judetene din vestul tarii noi adrese de posta electronica.


Este vorba despre urmatoarele adrese de e-mail, deschise conform Ordonantei de urgenta nr. 38/2020, privind utilizarea inscrisurilor in forma electronica la nivelul autoritatilor si institutiilor publice, deschise atat la nivelul Regionalei, cat si la nivelul structurilor de administrare subordonate:

 

1. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice TimisoaraDGRFP.Timisoara@anaf.ro
2. Administratia Judeteana a Finantelor Publice TIMISAJFP.Timis@anaf.ro
3. Administratia Judeteana a Finantelor Publice ARADAJFP.Arad@anaf.ro
4. Administratia Judeteana a Finantelor Publice CARAS-SEVERINAJFP.CarasSeverin@anaf.ro
5.        Administratia Judeteana a Finantelor Publice HUNEDOARAAJFP.Hunedoara@anaf.ro

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara recomanda ca interactiunea contribuabililor si a institutiilor /autoritatilor publice cu institutia sa se realizeze, in continuare, prin mijloace electronice.

Modalitatile de comunicare, atat cele electronice, cat si cele telefonice, destinate contribuabililor si institutiilor/autoritatilor publice pot fi vizualizate pe site-ul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara, accesand link-ul: https://www.anaf.ro/anaf/internet/Timisoara/ –  Sectiunile „Contact” si „Structuri subordonate”. (I.P.)

Leave a Reply