SOC. Jandarmul din Gruparea Mobila Timisoara care disparut in urma cu trei luni, gasit mort pe malul Canalului Bega

Soc maxim in randul luptatorilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. Tanarul lor camarad, Ionut Nisipeanu, 23 de ani, care era dat in urmarire nationala de trei luni si era cautat de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, dupa ce a disparut si nu s-a mai stiut nimic despre el, a fost descoperit, decedat.


Cadavrul sau, aflat intr-o avansata stare de putrefactie, a fost gasit pe malul Canalului Bega, la iesire din Timisoara, catre Utvin, in zona Podului Modos.

„Am fost sesizati prin intermediul unui apel 112 ca a fost gasit un cadavru in stare avansata de descompunere pe malul raului Bega la iesirea din Timisoara catre Utvin.

S-a constituit echipa operativa care s-a deplasat la fata locului ocazie cu care s-a stabilit pe baza documentelor gasite asupra lui ca este Nisipeanu Ionut, jandarm in cadrul Gruparii Mobile Timisoara, disparut in luna februarie 2020″, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Tanarul disparut in dimineata zilei de 16 februarie, in jurul orei 4,30, dupa ce a iesit dintr-un club din zona Complexului Studentesc din Timisoara si a plecat cu un taxi. De atunci, nimeni nu l-a mai vazut.

Gorjeanul Ionut Nisipeanu a absolvit Scoala de Subofiteri Jandarmi din Dragasani, in 2019, ca sef de promotie, si a fost repartizat la Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara. Urmeaza ca politistii sa stabileasca daca este vorba despre o crima sau despre o sinucidere. Sincere condoleante familiei indoliate si colegilor jandarmi… (G.I.)

Leave a Reply