Planuri de weekend, la Iulius Town Timisoara. Plimbare prin parcul cu nuferi pe lac, dar si shopping pentru reinnoirea garderobei (P)

Dorinta de a petrece cat mai mult timp in natura si de a muta majoritatea activitatilor in aer liber este un bun motiv sa ne facem planul pentru weekend.


Te poti incarca cu buna dispozitie si energie in parcul Iulius Gardens, relaxandu-te pe gazon sau admirand nuferii ce plutesc pe lac. Poti profita de vizita in Iulius Town si pentru a-ti reinnoi garderoba de la Peek&Cloppenburg, Zara si H&M sau sa iti schimbi look-ul.

Pentru sfarsitul de saptamana, reteta de optimism poate fi o plimbare cu familia ori un prieten drag in aer liber. Parcul Iulius Gardens isi asteapta vizitatorii intr-un cadru natural idilic.

Gazonul invita la relaxare pe iarba, copacii sunt gata sa adaposteasca la umbra amatorii de lectura, iar jocul de culori al florilor este incantator. Plimbarea pe malul lacului dezvaluie si frumusetea nuferilor, o prezenta rara si delicata in peisajul urban.

Este important sa tinem cont de recomandarile privind limitarea grupurilor la maximum trei persoane, pastrarea distantei sociale si masurile de siguranta.

Timpul petrecut in aer liber poate fi insotit cu o inghetata sau gustari propuse de locatiile deschise in parc. Daca iti este dor de o cafea savuroasa, Starbucks si Tucano Coffee te servesc in regim „take away”. Cei care vor sa isi adapteze garderoba la sezonul cald pot face terapie prin shopping la Peek&Cloppenburg, Zara si H&M. Sesiunile de infrumusetare sunt posibile la Breathless Barber Shop si Lugano Beauty Concept.

Pentru rasfatul prietenilor necuvantatori este necesara vizita la Animax si Igor Land. Lista locatiile deschise continua cu hypermarketul Auchan si dm drogherie markt, dar si cu cele care ofera servicii farmaceutice si medicale, de curatatorie si financiare. Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.iuliustown.ro sau pe pagina de Facebook Iulius Town Timisoara.

Parcul Iulius Gardens va asteapta, pentru ca frumusetea lui este completa doar cu oameni veseli si atmosfera relaxanta! Desigur, ne bucuram impreuna de natura respectand masurile de distantare sociala si de siguranta! (I.P.)

Leave a Reply