Tragedie in Politia Romana! Doi agenti din Braila au murit carbonizati, dupa ce autospeciala cu care patrulau a luat foc (VIDEO)

Doi politisti din Braila au murit, marti seara, in urma unui accident rutier produs pe DJ 221, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Este vorba despre un barbat de 45 de ani si de o tanara in varsta de 21 de ani, amandoi aflandu-se in serviciul de patrulare, pe raza localitatii Sutesti.


 ”Din pacate, in aceasta seara (9 iunie n.r.), doi politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca – IPJ Braila , au decedat, in urma unui accident rutier. Acestia se aflau in serviciul de patrulare, pe raza localitatii Sutesti.

Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor nostri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, va informam ca in acest moment se efectueaza cercetarea la fata locului, urmand a se stabili toate imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, este mesajul transmis de IGPR.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, col. Stefan Stoian, la fata locului au intervenit doua autospeciale ale pompierilor si un echipaj SMURD, insa salvatorii nu au mai reusit sa-i mai scoata din flacari, la timp, pe cei doi politisti.

Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Soferul autospecialei de politie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra directiei de mers, astfel ca masina a iesit de pe sosea si a lovit un copac, dupa care a luat foc. In urma accidentului, soferul si pasagerul, o femeie in varsta de 21 de ani, ambii agenti de politie in cadrul Sectiei 4 Ianca – IPJ Braila au decedat, carbonizati. (V.E.)

Leave a Reply