Salonul Industriei Usoare, editia de vara! CCIA Timis reincepe activitatea de organizare a manifestarilor expozitionale (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis se pregateste sa reinceapa activitatea de targuri si expozitii, dupa restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.


Astfel, prima manifestare care se organizeaza este Salonul Industriei Usoare – editie de vara, care va avea loc in perioada 17 – 21 iunie 2020, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

Si-au anuntat participarea companii din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi etc. – la preturi corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT este pregatit sa intampine vizitatorii cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Amplasarea expozantilor si accesul publicului se va face cu respectarea regulilor de protectie si distantare sociala.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo.

 

Leave a Reply