Un cunoscut restaurant de langa Timisoara, distrus complet intr-un incendiu! Trei persoane au primit ingrijiri medicale, acuzand atacuri de panica

Un restaurant dintr-o comuna de langa Timisoara a luat foc, duminica, in jurul orei pranzului, si nici macar interventia prompta a pompierilor de la ISU Timis nu a salvat imobilul de la distrugerea completa.


Localul “Puiu Banateanu”, din localitatea Sacosu Turcesc, la circa 15 km de Timisoara, a ars aproape in intregime, in conditiile in care incendiul a fost favorizat de materialul lemnos din care era construita cladirea.

“Un loc deosebit, construit in proportie foarte mare din lemn, va asteapta sa petreceti momente de neuitat. Complexul este format din: restaurant cu bucatarie permanenta si cu o capacitate de aproximativ 200 persoane, terasa, bar, teren sintetic de fotbal, parcare, cabanute si camere pentru cazare”, este prezentarea facuta de proprietari pe retelele de socializare.

Potrivit unui comunicat al ISU Timis, alarma a fost data la ora 11,48 si, imediat, la locul interventiei s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si 11 pompieri din cadrul Statiei de Pompieri Buzias. De asemenea, in sprijin s-au deplasat si 2 autospeciale de stingere de la detasamentele 1 si 2 Timisoara.

“La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizata. Nu s-au inregistrat victime. 3 persoane au primit ingrijiri medicale, acuzand atacuri de panica”, a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply