Un politician liberal a picat Bac-ul, la 42 de ani! Prim-vicepresedintele PNL Vrancea s-a incurcat la Limba Romana, unde a luat nota 3,60

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu s-a prezentat la examenul de bacalaureat, si in acest an, la varsta de 42 de ani, dupa ce a picat examenul de maturitate si anul trecut.


Dupa 7,55 la Istorie si 8,65 la Geografie, Morosanu s-a impoticnit la Limba Romana, unde a luat numai 3,60. El a recunocut ca Limba Romana nu e punctul lui forte si i-a fost frica de acest examen.

Totusi, liberalul a decis sa conteste nota – cu atat mai mult cu cat a constatat ca multi dintre absolventii de liceu sunt nemultumiti de notele primite, chiar daca au avut note de trecere – si spera sa ia macar un 5.

”Nu am facut eu de 7, 8, dar de un 5 eu cred ca am facut. Dupa sedinta de Consiliu Local am mers acasa si am luat ad literam ce am facut la Romana, iar eu cred ca am facut de un 5”, a sustinut el.

Daniel Morosanu a spus ca a fost incurajat de sotie si de fiul sau de 20 de ani, care este student la Informatica, iar daca nu va promova dupa recorectarea lucrarii, se va prezenta din nou, la sesiunea din toamna a Bacalaureatului.

”Daca nu iau ma prezint in toamna si dau iar, ma voi duce mai pregatit si voi lua cu nota mai mare. Nu e usor, dar a fost un orgoliu personal sa iau Bacalaureatul. Incurajez pe cine nu a facut acest lucru, sa nu ezite, nu e tarziu. Varsta nu e un impediment, e greu, dar nu imposibil”, a mai declarat consilierul local din Vidra. (M.I.)

Leave a Reply