Sedinta cu scantei in Consiliul Local Giroc! Doi consilieri si-au depus demisiile, ca protest impotriva jocurilor politice care au dus la aprobarea terasei liberale de pe domeniul public

Sedinta cu scantei, astazi, in Consiliul Local al comunei Giroc, unde s-a supus la vot, pentru a cincea oara, proiectul de hotarare ce vizeaza construirea unei terase pe domeniul public de catre Sorin Dragoi, fostul vames de Bucuresti, devenit city manager la Timisoara si, mai recent, candidatul PNL Timis la functia de primar al localitatii Dumbravita.


De aceasta data, noul presedinte al organizatiei PNL Giroc, Dan Vartosu (foto), a avut grija ca cererea sefului sau pe linie politica sa fie aprobata.

Astfel, medicul veterinar al carui doctrina politica inseamna jocuri de culise in favoarea puternicilor zilei a votat cot la cot cu consilierii PSD si ALDE, contribuind la formarea majoritatii care a aprobat proiectul construirii terasei pe domeniul public.

Trei consilieri ai PNL-ului au votat impotriva acestui proiect de hotarare. Este vorba despre Florin Golban, fostul lider al PNL Giroc, schimbat din functie tocmai pentru ca se opunea terasei, Andrei Sceadei si Daniel Rotariu, carora li s-a alaturat 2 consilieri ai Partidului Verde, respectiv Dorin Petru Aga si Dorin Lisu.

In urma acestui rezultat, Florin Golban si Daniel Rotariu au demisionat atat din PNL, cat si din Consiliul Local Giroc. (Mara Ion)

One thought on “Sedinta cu scantei in Consiliul Local Giroc! Doi consilieri si-au depus demisiile, ca protest impotriva jocurilor politice care au dus la aprobarea terasei liberale de pe domeniul public

Leave a Reply